Коя част от тялото ви е най-пълна?

0
Вижте към коя група принадлежите и как да се справите с това!
Вижте към коя група принадлежите и как да се справите с това!

Вижте към коя група принадлежите и как да се справите с това!

1. Този тип най-често се спеща по света.

Той се случва поради прекомерна консумация храна и прием на захари. За да реши проблема, направете промяна в храненето, Намалете количеството на храната, която консумирате всеки ден. Изхвърлете захарта и се упражнявайте поне 30 минути дневно.

2. Затлъстяване, причинено от стрес

Този тип затлъстяване, причинено от стрес, трудност и депресия. Хората, които се сблъскват с този тип затлъстяване практикуват прекомерна консумация на сладки неща. Най нещо, което може да направите, е да се опитате да контролирате стреса и да се отървете от него, и всичко това можете да постигнете с физическа активност.

3. Глутеново затлъстяване

Този тип затлъстяване често се среща при жените, които минават през менопаузата и жени с нарушена неврамнотеженост. Най-важното е да се избегне дълго седене, тютюнопушене и алкохол.

4. Метаболитно затлъстяване

Хората, които имат разширен като балон стомах, натрупват мазнини в тази част на тялото. Хората, които консумират алкохол, имат психологически проблеми или проблеми с дишането са най-засегнати от този тип затлъстяване.

5. Затлъстяване, причинено от венозна циркулация

Това е главно генетично наследствено затлъстяване. Това се случва по време на бременност и при хора, които страдат от подуване на краката. Решението е в упражнения, като бягане и изкачване на стълби.

6. Затлъстяване поради бездействие

Този тип затлъстяване се отрази на частите от тялото, които са били активни в миналото. Ключът за премахване на тези мастни натрупвания, е да не допускате да изминете дълъг период от деня без храна, тъй като тялото може да ускори метаболизма и да ги свалят по-бързо!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари