Костадин Костадинов: Парламентът се готви да обяви война на народа си

2
„Ако това решение бъде взето, ние няма да имаме правителство, а марионетно управление, което изпълнява пряко решения, диктувани от американското посолство”, заяви той
„Ако това решение бъде взето, ние няма да имаме правителство, а марионетно управление, което изпълнява пряко решения, диктувани от американското посолство”, заяви той Снимка: NOVA, стоп кадър

Лидерът на „Възраждане” коментира очакваното днес гласуване в НС на предложенията за военна помощ за Украйна

"Парламентът се готви да обяви война на народа си." Така лидерът на „Възраждане” коментира очакваното днес гласуване в НС на предложенията за военна помощ за Украйна пред NOVA

„От първия ден на войната сме казали, че България няма място в този конфликт, освен като посредник”, заяви Костадинов. Според него България се готви да се включи на едната страна”.

„Ако правителството иска война, ако парламентът иска война, ние ще му я дадем. Правителството и парламентът днес се готвят да обявят война на българския народ. Ако едно правителство, тръгне срещу народа си, то трябва да бъде свалено с всички средства”, каза Костадинов.  

„Ако това решение бъде взето, ние няма да имаме правителство, а марионетно управление, което изпълнява пряко решения, диктувани от американското посолство”, заяви той. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Маринов
    При този тюрлюгювеч за по кратко наречен НС,най добре се ориентира в ситуацията К.Костадинов и неговите сподвижници от ПП-"Възраждане"! Новите "спасители",се оказаха много податливи на елементарните ухажвания от Н.П.Х.Мустафа и хукнаха да "оправят" света,забравяйки незавидното дередже на собствения си народ. Г-н К.Петков,се превърна във важен пощенски гълъб,"хвърчащ" преди време от България за РСМакедония! Днес той отново на разположение на задокеанския ни "брат",този път като умиротворител в "братска" Украйна! Според мен господа управляващи,задоволете елементарните нужди на своя народ както му обещахте и тогава тогава дайте втората риза на ближният си,само ако ризите са две.
  • 1
    2
    Hjjii
    Браво на Костадинов! Достоен българин е, а не е хибрид на сащ! България трябва да изгони сащническия посланик !
  • -4
    1
    Пенджо ек
    Аре скачай да събаряш правителство де! Чеп за зеле не става от тебе, ама си хванал гребена на вълната и си мислиш, че ще те бъде! Идиот си, но за твое съжаление - НЯМА ДА можем да те припознаем за водач на НАРОДА. Кавал!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари