Костадин Костадинов: Кандидатурата на Николай Денков е подигравка

2
Този човек, когато напусна сферата на образованието, предизвика една мощна колективна въздишка на облекчение, каза лидерът на "Възраждане"
Този човек, когато напусна сферата на образованието, предизвика една мощна колективна въздишка на облекчение, каза лидерът на "Възраждане" Снимка: БГНЕС

Този човек, когато напусна сферата на образованието, предизвика една мощна колективна въздишка на облекчение, каза лидерът на "Възраждане"

"Няма как да подкрепим такъв кабинет. Номинацията на акад. Николай Денков я оценяваме като подигравка, защото този човек в момента, в който напусна системата на образованието, предизвика мощна въздишка на облекчение, сред всичко, които работиха в образованието."

Това заяви Костадин Костадинов в кулоарите на парламента по повод кандидатурата на номинирания за премиер с мандата на ПП проф. Николай Денков, предаде БГНЕС.

“Излишно е да коментираме дали ще подкрепим кабинет с втория мандат. Както не взехме участие в разговори с ГЕРБ, така няма и да говорим с ПП. Двете партии са едно и също нещо - те имат еднакви приоритети”, заяви още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    Съсел , за Колоидната химия
    допускаш ли , че прочитайки една страница от учебник и то за студенти , след това да ни я възпроизведеш и да ни разкажеш за какво става дума ?
  • -4
    4
    номер 3 е привърженик на...
    номер 3 е привърженик на лъгъбътъ извращенията на сатанистите от сащ!! Номер 3: Напусни България и марш в гейсащ за смяна на пола!
  • 5
    3
    В.П.
    Какво мнение на едно проруско ,продажно мекере ? Я виж себе си бе сополанко ! Ако бившата ДС те захвърли , за нула време си при бай Ставри !
  • -2
    2
    Даааааааааа
    Разбира се, че това е вярното мнение! Атлантиците са българоубийци на България!
  • 1
    1
    БХ
    Мислех си, че кокорчо премиер е върха на безочието, но не е. Има място да се пада все по-ниско.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари