Кобрата: Доказах, че просто няма какво да ме спре

10
Такова нещо никога през живота ми не ми се беше случвало
Такова нещо никога през живота ми не ми се беше случвало Видео: Диема спорт

"Благодаря на българската публика - уникални сте! Тази аркада за мен не беше голям проблем, защото бях отлично подготвен. Кръвта просто ме прави по-гладен. Доказах, че просто няма какво да ме спре. Мога да постигна всичко", бяха първите думи на Кубрат Пулев след драмата в Коста Меса, предава bTV.

"Важното е, че преодолях тази аркада, която се получи, защото това е бокс. За моя радост, кътменът в ъгъла успя да затвори аркадата и си свърши перфектно работата. Трябваше да проявя коравост и да проведа моята игра, даже да го потисна още повече."

"Закономерно го нокаутирах. Такова нещо никога през живота ми не ми се беше случвало. Понякога, това, което се опитва да ни събори, всъщност ни прави по-силно", допълни Кобрата, който нокаутира Богдан Дину в седмия рунд, а от четвъртия игра с чудовищна аркада.

"Благодаря на тези, които бяха с мен. Благодаря на хората, които бяха в залата, благодаря безкрайно и на тези, които бяха с мен пред телевизорите в този труден час за българите. Благодаря на всеки един, който е бил с мен днес, независимо дали го познавам, или не. Но искам да благодаря и на онези, които не са искали да победя. Те също ме направиха по-силен", завърши Пулев.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари