Кирил Петков: Шепа провокатори се опитват да внесат разделение на празника

0
Има хора, които искат да печелят от паниката на хората, които се редят на бензиностанциите и те им вдигат цените
Има хора, които искат да печелят от паниката на хората, които се редят на бензиностанциите и те им вдигат цените

Има хора, които искат да печелят от паниката на хората, които се редят на бензиностанциите и те им вдигат цените

"Шепа провокатори се опитват да внесат разделение и омраза в обществото на националния ни празник", заяви премиерът Кирил Петков на връх Шипка, където се качи, за да почете паметта на падналите за освобождението. Там Петков беше освиркан от част от присъстващите, към него полетя и снежна топка.

Във връзка с изказвания, включително в социалните мрежи, на посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова Кирил Петков каза, че всички чужди граждани, които работят срещу интересите на България ще бъдат отзовани, съобщи БНР.

Премиерът каза още, че паниката по бензиностанциите се подклажда от определени хора:

„Има няколко типа хора, които в момента искат да има паника. Има хора, които искат да печелят от паниката на хората, които се редят на бензиностанциите и те им вдигат цените. Има хора, които го използват за политически цели в момента и се опитват да разклатят правителството, защото знаят между другото, че тяхното време свършва“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари