Кървящият Красимир потърсил помощ и ченгетата го спипали

0
Касапинът е хванат снощи в село Черноочене, след подаден сигнал от медицински екип
Касапинът е хванат снощи в село Черноочене, след подаден сигнал от медицински екип

Обявен за общонационално издирване 45-годишен старозагорец е бил задържан към 19,30 часа на 20 май на центъра на село Черноочене, Кърджалийско броени часове след извършване на убийство и опит за убийство .

Красимир Иванов бил прихванат по разпространена снимка от личните му документи, според запознати няколко часа по-рано той потърсил медицинска помощ в близкото село Пчеларово заради наранявания в областта на корема, разказва Монитор.

Местни жители подали информация на телефон 112 за съмнителен човек и по този начин криминалистите влезли в дирите на издирвания.

Мъжът успя да избяга от местопрестъплението, апартамент на улица „Генерал Столетов“ 28 А, докато екипите на ЦСМП откарвали жертвите :67-годишната му тъща Мария Иванова и съпругата, 28-годишната Гергана Иванова към МБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович“.

Според съседи Красимир излязал съвсем спокойно от входа на многоетажната кооперация със сак в ръка и изчезнал по улиците в центъра на града минути преди на място да пристигнат полицаите.

На път за болницата тъщата починала от огромна кръвозагуба, по тялото имало и множество дълбоки рани от нож.

С две рани в областта на корема е била приета в отделението по коремна хирургия Гергана, след спешна операция животът и е вън от опасност, коментираха лекарите. В неделя дори бил проведен и първи разпит за трагедията. По техни данни жената била бременна в ранен стадий, плодът по чудо останал незасегнат.

Съседи на семейството са в шок, те недоумяват кое може да е извадило от равновесие съпруга, за да извърши престъплението пред очите на 11-годишния си син Парис.

Момчето, което има здравословни проблеми е настанено в защитено жилище от социалните служители.

Хората разказват, че Красимир и 16-години по-младата от него Гергана се залюбили докато тя била ученичка-Сключили брак пред да завърши и се наложило да вземе диплома във вечерната гимназия след като родила момченцето си.

Редовно били виждани заедно, демонстрирали влюбеност, а особено активната в социалните мрежи Гергана редовно публикувала снимки и постове, в които обяснявала, че Краси е мъжът на живота й въпреки значителната разлика в годините.Тя дори татуирала името му на две места по тялото си.

Според запознати в края на м.г. отношенията им видимо охладнели.Това се случило след като младата дама записала задочно докторантура в Педагогическия факултет на Тракийския университет.

Във ФБ Гергана дори е показала началната страница на труда си на тема „Дидактическата ефекисност на началния учител в процеса на обучение“, който бил свързан с пряката й работа като специален педагог в дневния център за деца и младежи с увреждания.

Най-вероятно успехите в професионалната кариера на амбициозната му съпруга са отключили тежка ревност в Красимир, който нямал висше образование и разчитал на случайни доходи от близки в чужбина, коментират техни познати. Възможно било чашата да е преляла когато съпругът разбрал , че жена му е бременна.

По неофициална информация 45-годишният Иванов е настанен под полицейска охрана в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ в Кърджали заради нараняванията , които най-вероятно сам си е причинил. Образувано е досъдебно производство по член 116 от НК , наблюдавано от старозагорската окръжна прокуратура.

Тепърва ще се изяснява по какъв начин мъжът се е добрал до Черноочене, тъй като не е шофьор и няма собствен автомобил.От здравното заведение отказаха коментар за състоянието на охранявания си пациент.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари