Доживотен затвор за Тодор Дизела, убил длъжник

0
Дизела наръгал жертвата с нож повече от 10 пъти
Дизела наръгал жертвата с нож повече от 10 пъти

Дизела наръгал жертвата с нож повече от 10 пъти

Бургаският апелативен съд потвърди присъдата доживотен затвор за 35-годишния Тодор Й., по прякор Дизела, от Сливен. За убийството на свой длъжник и опитът за убийство на баща му Дизела получи това тежко наказание първо от състав Окръжния съд в родния му град.

Дизела бил известен сред връстниците си от квартал “Сините камъни” като скандалджия и всички знаели, че взема наркотици и ходи въоръжен с нож, пише вестник „Труд“.

На 2 юни 2020 г., час след полунощ, Тодор отишъл на гости на 39-годишния Десислав в дома му на първия етаж в блок на улица “Гео Милев”. Двамата не били приятели, но Десислав дължал пари на Дизела, затова домакинът се съгласил на среднощната среща. Двамата обаче се скарали, гостът извадил нож и нападнал Десислав. 66-годишният баща чул виковете за помощ на сина и се втурнал да го спасява. Дизела наръгал и него в рамото и ръката, после се обърнал и нанесъл още над 10 удара на Десислав и избягал.

Блокът, където станала касапницата, се намирал само на 100 метра от сливенската болница. Окървавените баща и син били приети веднага в здравното заведение, но заради тежките рани на Десислав, лекарите не успели да спасят живота му.

На 28 май същата година, само 3 дни дни преди убийството, Тодор Дизел ранил с нож в гърдите и друг мъж в квартал “Дружба”, но тогава полицията не го задържала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    ........
    Браво!!!!!!!Ами за другите престъпници,които са заплаха,няма ли доживотен затвор?Или на 100 убийци се пада по един на до живот!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари