Камиони горят в близост до бензиностанция на прохода "Шипка"

0
Огнеборци се борят с огнената стихия
Огнеборци се борят с огнената стихия Видео: БГНЕС

Огнеборци се борят с огнената стихия

Два камиона, натоварени с бали слама, горят на главния път до град Шипка, съобщи тарши инспектор Михаил Михов, началник на група "Оперативен център" към Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" (РД ПБЗН) в Стара Загора, предава БТА.

На място са два пожарни автомобила. Пътят към прохода Шипка е затворен за движение и автомобилите преминават през града.

Сигнал за пожара е получен в 18:55 часа. Горящите превозни средства се намират в непосредствена близост до индустриалната зона на град Шипка, където има и бензиностанция, каза още Михов. Екипите на РД ПБЗН ще вземат всички необходими мерки и няма опасност пожарът да се разпространи, увери той.

Тъй като камионите са натоварени със слама, вероятно гасенето ще продължи доста дълго“, коментира още старши инспектор Михаил Михов.

Заради пожар на тежкотоварни автомобили на пътното платно временно е ограничено движението по пътя Казанлък - Габрово при км 184 в района на град Шипка, съобщиха от пресцентъра на Агенцията "Пътна инфраструктура" (АПИ).

горящи <strong class='keys'>камион</strong>и <strong class='keys'>пожар</strong> <strong class='keys'>Шипка</strong>

БГНЕС

Обходният маршрут е през град Шипка. От АПИ предупреждават водачите да шофират внимателно, като следват указанията на "Пътна полиция".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари