Какво е Залог без риск и кой Палмс бет бонус го предлага?

1
Палмс бет е една от най-креативните и разнообразни у нас със своите оферти и бонуси
Палмс бет е една от най-креативните и разнообразни у нас със своите оферти и бонуси

Палмс бет е една от най-креативните и разнообразни у нас със своите оферти и бонуси

От идването си на онлайн пазара в България досега Палмс бет се утвърди като един от флагманите на хазарта у нас. Компанията е една от най-креативните и разнообразни у нас със своите оферти и бонуси. Може лично да се уверите в това, ако вземете своя Палмс Бет бонус или проверите директно от сайта на компанията какви предложения има. Сега е моментът да кажем, че с течение на годините брандът определено се развива в много положителна посока и завзима все по-голям дял на пазара.

Този текст ще ви запознае с някои интересни предложения на „палмите“, които не могат да се срещнат никъде другаде. Причината е много проста – този хазартен оператор има партньорства с патроните на двата бонуса, които ще разгледаме и които дават повторна надежда на заложилия. С годините Palms bet се доказа като надежден партньор, с правилна структура, изградена мрежа от клиенти и много перспективи пред себе си.

Испанската Ла Лига и един от двата гранда на българския футбол Левски са два от партньорите на Палмс бет. Който като оператор с отлична бонусна система е сътворил залози без риск за клиента за две свои промо оферти. Въпросните две предложения се котират изключително добре от потребителите на онлайн платформата, които дават втори шанс, дори при много лошо стечение на обстоятелствата и болезнено поражение.

Palms bet Ла Лига Шанс Бонус

Партньорството на букмейкъра с едно от най-силните футболни първенства в света придобива все по-големи мащаби и се легитимира все повече. За сезон 2022/23 от бетинг компанията създадоха турнир с прогнози за всеки кръг от елита на Испания. Всеки клиент има шанс да вземе 500 лева след всеки кръг в първенството на Иберийския полуостров. За целта трябва за минимум 20 лева и на коефициент над 1.30 да направи успешен залог на някой от 10-те мача в кръга в La Liga. След края на всеки кръг петима печелят по 500 лева (това в 37 от 38-те кръга). В едно от завъртанията цели 15 души ще приберат сумата от 500 лева. Всички награди ще са начислявани под формата на безплатен залог с брой превъртания за секциите „Спорт“ и „На живо“. Това всъщност прави общ награден фонд от 100 000 лева за кампанията. Разбира се, всеки има право на едно участие в кръга, а за да бъде включен в томболата, е необходимо да не се възползва от опцията „Затвори залог“. Бонус шанс и Затвори залог са взаимоизключващи се.

Risk Free Bet за всеки мач на Левски

Емблемата на Palms Bet към този момент е 26-кратният шампион на България по футбол Левски. „Сините“ са един от най-обичаните клубове у нас и като такъв, в сайта на оператора и свой спомоществувател има отреден специален бонус, който няма как да не се хареса на всеки залагащ. Направен залог за поне 20 лева и на поне 1.30 коефициент, който влиза в графата непечеливш, се възстановява като сума от бранда към клиента. Важно уточнение е, че офертата важи само за LIVE залози, а не както при бонуса с Ла Лига, който е за такива преди срещата. Всеки, класирал се успешно за „Залог без риск“, получава 20 лева под формата на бонусна сума, която също може да бъде разиграна само в секции „Спорт“ и „На живо“. Кампанията за тази промоция е до края на този шампионатен сезон за „синия“ футболен клуб. Ако се питате колко шампионатни мача остават, то отговорът вероятно няма да ви хареса – Левски е изиграл 2/3 от ангажиментите си за първенство. Превъртането на този бонус, както и на този с испанския елит е еднократно.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари