Какъв е характерът ви според кръвната група?

1
Освен за прочит на характера, на кръвната група се базират и сключват бракове, правят се хороскопи
Освен за прочит на характера, на кръвната група се базират и сключват бракове, правят се хороскопи

Докато в Европа и Америка хората разчитат основно на астрологията да научат повече за своя характер, то в азиатските страни това се прави единствено и само с кръвната група.

Освен за прочит на характера, на кръвната група се базират и сключват бракове, правят се хороскопи, формират се тренировките на спортистите, а някои дори са дискриминирани от шефовете си и то само защото не са с подходящата кръвна група, пише Дело.бг.

Хората с кръвна група „А“ са чувствителни, сдържани, търпеливи, добросъвестни, но пък упорити, настойчиви и сковани. Избягват употребата на алкохол, но пък имат 20% по-висок шанс да развият рак на стомаха. Вегетарианската диета е най-подходяща за тях. При интимните взаимоотношения хората от кръвна група А имат съвместимост с представителита на групи „0“ и „АВ“.

Креативност, сила, страст са част от чертите на хората с кръвна група „В“. Те са безотговорни, самонадеяни и трудно прощават. Обичат животните и имат силна имунна система. В Корея се смята, че представителите на мъжкия пол с тази кръвна група са лоши съпрузи. Хората с кръвна група „В“ могат да „мелят брашно“ с мъже и жени от „АВ“ и „0“.

Най-практичните хора са тези с кръвна група „АВ“, които се справят прекрасно с финансите. Обичат да налагат контрол, социални и адаптивни са, но пък имат лежерно поведение. Чудесни са взаимоотношенията на хора с кръвна група АВ с представителите на всички кръвни групи.

Хората с кръвна група „0“ са родени атлети. Носят в себе си увереност, оптимизъм, силна воля и интуиция. В същото време носят студенина, егоцентричност и са склонни към работохолизъм. Мислят се за щедри, но и могат да даряват на всеки, което ги оправдава. За съжаление, хората с тази кръвна група страдат двойно от атаки на комари, имат т.нар. сладка кръв. Отлични интимни контакти с всички останали кръвни групи ще имат и представителите на кръвна група „0“.

Източник: ДЕЛО
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари