Слабости на зодиите, чрез които могат да се манипулират

1
Знакът на зодията може да има влияние върху характера ни, което не трябва да пренебрегваме
Знакът на зодията може да има влияние върху характера ни, което не трябва да пренебрегваме

Знакът на зодията може да има влияние върху характера ни, което не трябва да пренебрегваме

Манипулацията е сериозен проблем, засегнал не само психолозите, но и астролозите. Знакът на зодията може да има влияние върху характера ни, което не трябва да пренебрегваме, ако искаме да не станем жертва на манипулатори.

Овен и Скорпион

Особено трудни за манипулация са хората, родени под знаковете Овен и Скорпион. Те са много силни и действат бързо, преди да мислят. Това ги прави уязвими за манипулатори, които могат да ги направят да говорят твърде много или да им измъкнат тайни.

Ако желаем да не бъдем манипулирани, трябва да разберем какви слаби точки могат да бъдат използвани срещу нас.

За хората, родени под знаковете Овен и Скорпион, това може да бъде егото. Ако ги нападнем по него, те лесно може да изпуснат пара и да отдадат себе си на нещо неразумно, което може да има отрицателни последици върху личните им отношения.

Близнаци и Дева

Близнаците и Девите са толкова различни, но имат много общи черти. Близнаците са твърде общителни и често не разбират скритите мотиви на другите. Те първоначално смятат всички за приятели, защото не могат да бъдат сами за дълго време. Девите са много взискателни и вярват, че редът е техният бог. Те често дават съвети на другите, които са безспорно верни, но не винаги очакванията им се оправдават.

Стрелец и Козирог

Стрелците и Козирозите са два знака, които много трудно се примиряват с гледната точка на другите. Те често смятат, че са прави във всяка ситуация и се ядосват, когато някой има дързостта да изрази гледна точка, различна от тяхната. И двата знака се опитват да заемат лидерски позиции и да дават инструкции, вместо да се подчиняват.

Риби и Водолей

Рибите и Водолеите са зодии, които са манипулирани чрез изкривените си себевъзприятия. Те оценяват себе си не съвсем обективно, а това се отразява и на тяхната оценка на другите хора. Водолеите са глухи за забележки в своята посока, защото често са изключително егоистични. Рибите пък са твърде уязвими и не възприемат конструктивен диалог, тъй като смятат, че хората ги обиждат.

Рак

Раците са като меко сладко ядиво - толкова зависими от емоциите и взаимодействията с другите хора, че не знаят как да кажат "не" на себе си. Ако този човек се влюби, тогава можете да го манипулирате почти без усилие. Но бъдете внимателни, защото Раците са много подозрителни и се обиждат за дреболии.

Лъвове

Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието и да бъдат обичани и почитани от всички. Но нищо не може да повреди една лъвска маня, като публично унижение или срам. Лъвовете са толкова зависими от мненията на другите, че за тях е жизненоважно да бъдат първи във всичко и да слушат похвали по свой адрес. Те може да бъдат много успешни, но също така могат да бъдат много уязвими, когато става въпрос за тяхната самооценка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари