Изтребител прихвана НЛО

0
НЛО е захванат в прицела от бордния радар едва от третия опит
НЛО е захванат в прицела от бордния радар едва от третия опит

Аналитичната компания To the Stars Academy of Arts and Science публикува ново видео, на което изтребител извършва наблюдение над непознат летящ обект.

Записът е направен от изтребител F/A-18 Hornet още през 2015 година край Източното крайбрежие на САЩ на височина 7500 м, пише "Блиц". На него се вижда овален обект, който с огромна скорост се движи над повърхността на морето.

Разговорите между пилотите свидетелстват, че НЛО е захванат в прицела от бордния радар едва от третия опит, при това летците по-рано не били срещали подобни обекти и се удивили от видяното.

Както съобщи вече The Independent през декември 2017 г. Пентагонът публикува видео от 2004 г., в което американски изтребители се опитват да прехванат въртящо се НЛО, което се движи по-бързо от всеки самолет на САЩ.

По-рано Пентагонът официално призна за съществуването на „Разширена програма за идентифициране на авиационните заплахи”, в рамките на която от 2007 до 2012 г. ведомството се занимавало с изследване на НЛО. За нейното финансиране са похарчени около 22 млн долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари