Иван Гешев: Божков, Василев, Прокопиев и Донев клатят държавата

0
Знаете кой е Васил Божков, нали. Не се притесняваме да разследваме всеки!
Знаете кой е Васил Божков, нали. Не се притесняваме да разследваме всеки!

Записите с гласа на премиера Бойко Борисов и снимки с него целят дестабилизация на държавата и нова политическа обстановка

Това сподели главният прокурор Иван Гешев на брифинг в София.

Негови подчинени вече проверяват истинността на записите. Според Гешев в последните дни се наблюдават опити за дестабилизация на държавата. Той посочи като вдъхновители бизнесмените Васил Божков, Цветан Василев, Огнян Донев и Иво Прокопиев, като подчерта, че всичките те са разследвани, предаде Марица.

"От 1989 година насам не е имало действаш министър зад решетките. Нищо не ни притеснява да разследваме, това го доказва. Знаете кой е Васил Божков, нали. Не се притесняваме да разследваме всеки!", каза Гешев.

"Хората, които разследваме напоследък са най-богатите в България. Те разполагат с медиен, политически, огромен финансов ресурс. Могат да си позволят всичко. Те могат да притиснат прокуратурата и държавни институции.

Не казвам кое е вярно, но целенасочено се генерират скандали. Стратегията е ясна - дестабилизация на държавата и нова политическа конфигурация, която върши работа на обвиняемия Васил Божков, подсъдимия Огнян Донев, подсъдимия Цветан Василев, подсъдимия Иво Прокопиев, други подсъдими", сподели още Иван Гешев.

И се обърна към представител на медиите: "Поздрави на господин Прокопиев".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари