Ирина Асьова: Постановката на “Ергенът от Банкя” не е добре изпипана

4
Вие сте единствените, които ще плащат за тоя сеир. И единствените, които имат какво да губят повече от Бойко
Вие сте единствените, които ще плащат за тоя сеир. И единствените, които имат какво да губят повече от Бойко Снимка: Фейсбук

Днешният ден е направо шведска маса от лайфове и лафове. Чудя се кое по-напред. Но Бойчето, както винаги води с две обиколки…. Претарашуваха, вика, сичко … Чинии, тенджУри, сичко по двора, дрехи, чорапи!

Не знам дали щото много съм висяла по снимачни площадки и съм се нагледала на масовки, но още като видях цирка в четвъртък нещо на клетъчно ниво ми подсказа, че постановката на “Ергенът от Банкя” не е добре изпипана. Бойко просто нямаше притеснен вид и сега няма. Да, състари се, скапа се, но не се предава. И няма намерение да бяга. Още лятото на 2020 ви казах… той няма план Б, няма къде да ходи. Ще се бори до последен дъх. Защото неговото не е просто борба за власт, за пари, за оцеляване дори не е толкова. Това е борба за място в историята.

Вижте останалите участници в шведската маса?! Хубаво ги вижте! Кой от тях има по-висок залог?! Никой! Да, всеки има своите мотиви. Киро си мислеше, че ще мине бързичко, колкото да си сложи Prime Minister в CV-то и после да ходи да чете лекции под брашляните, обаче се насади на пачи яйца...

Рашков е зло куче. Инстинкт. Като захапе и не пуска. Обаче понякога и старите кучета попадат в чужди капани. Но хубавото при него е, че по-скоро ще си прегризе крака, но няма да се предаде. Боец е, още имам надежда в него.

Черепа така е байгънясал от тоя пластмасов Дубай, така му се иска зимата да е в Куршевел, лятото на Миконос, че още едно лято на климатик в Dubai Mall и ще се прибере пеша, за да се предаде. Но нито един от тях, дори и всички взети заедно не могат да съберат толкова мотивация, а и ресурс, колкото Бойко. В дните след ареста видяхме как категорично спечели информационната война. С уж шепа до болка опротивели, гн$сни физиономии, но строени в редица атакуваха под строй всички канали.

Това било война на институциите! Сблъсък на мафиотски кръгове, на егота… Глупости! Всички тия клоуни утре ще си бият камшика и на фронта ще останат само Бойко и… българският народ. Вие сте единствените, които ще плащат за тоя сеир. И единствените, които имат какво да губят повече от Бойко. Така че ако ще вините някого за тая кочина, винете себе си.

Ирина Асьова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    ахахахах
    Готино написано !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари