Инспектори върнаха 20 килограма риба в Дунава

2
Бе извършена съвместна проверка от ИАРА и румънската ANPA
Бе извършена съвместна проверка от ИАРА и румънската ANPA Снимка: Dunavmost

Бе извършена съвместна проверка от ИАРА и румънската ANPA

Съгласно план за сътрудничество между Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури /ИАРА/ и Румънската агенция по рибарство /ANPA/ беше извършена съвместна проверка от инспектори на двете институции във водите на река Дунав от р.км 376 до р.км 596. Това съобщиха от пресцентъра на ИАРА.

Целта на проверката беше спазване на правилата за извършване на регламентиран риболов. В хода на проверката, в района на гр. Силистра са извадени 2 бр. немаркирани риболовни уреди и 20 кг риба от вида шаран и щука, които са освободени и върнати незабавно във водата. Проверени са общо 24 риболовни кораба и са съставени 2 бр. АУАН (акт за установяване на административно нарушение) от страна на ANPA и 1бр. АУАН от страна на ИАРА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари