Има неща, които не можете да си купите с пари

0
Парите са добър слуга, но лош господар
Парите са добър слуга, но лош господар

Парите не могат да те направят щастлив, но е хубаво да ги имаш 

Заради подобно твърдение мнозина похабяват най-безценните неща в живота.  Много хора измерват успехът на човек с парите, славата и материалното, но дори най-богатият човек не може да купи всичко, което води до въпроса дали нещата, с които се измерва успехът са наистина толкова важни или има много по-важни измерители за успех, пише  Actualno.com

Първо: Истинска любов

Първото нещо, което човек не може да си купи е любовта. Може да накарате някой да ходи на срещи с вас и дори да се ожени за вас, заради парите ви, но никога няма да можете да го накарате да ви обича истински. Любовта е свързана с взаимоотношенията и грижата, а не с парите.

Второ: Здраве

Здравето е безценно и не винаги може да се купи. Може да дадете много пари за лекарства, лекари и всякакви процедури и храни, но понякога не могат да ви помогнат, особено ако проблемът е сериозен или нелечим.

Трето: Време

Третото нещо, което не може да се купи е времето. Веднъж изминало не може да се върне назад, така че е много важно да го прекарваме с хората, на които държим и да не го пропиляваме в безпокойство или в глупави и безполезни занимания.

"Парите са добър слуга, но лош господар."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари