Хотелиер в Русе все още чака пари от държавата за настаняване на украинци

2
Средствата, които трябва да получи са в размер на 38 000 лева, като 2/3 от тях вече са изплатени
Средствата, които трябва да получи са в размер на 38 000 лева, като 2/3 от тях вече са изплатени

Хотелиер в Русе все още чака пълния размер на дължимата от държавата сума за настаняване на украински граждани през май.

Средствата, които трябва да получи са в размер на 38 000 лева, като 2/3 от тях вече са изплатени. Заради забавянето, Веселка Василева е била на ръба, но се е справила с трудната ситуация, предава КИС 13.

Макар да става дума за по-малка сума, Веселка Василева очаква и плащане за настаняване на 15-ина украински граждани през юни по новата програма на правителството.

В момента в къщата си за гости, Веселка е настанила 3 жени от Украйна, като една от тях е назначила като камериерка по програма за заетост.

Засега програмата за настаняване на украински граждани по хотелите ще продължи до края на август.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Анонимен.
    До така.доста руски сайтове четеш май и изглеждаш доста ограничен.приличаш ми на фалшиво набожен, малко на Ганьо патриот го биеш
  • 2
    8
    До така
    По големия ти проблем не е ли че държавата тегли заеми и правнуците ще ги връщат със сигурност.бъди по активен в тази посока.не като перде за някой работи сме ,,съвестни граждани,,за други умело си затваряме очите.
  • 3
    7
    Анонимен.
    Странно колко сте чувствителни на тема украинци а на тема потънали пари от държавни поръчки никакви ви няма.тях няма ли да ги връщате!?
  • 13
    6
    Иванов
    Тая като си знае миналото как смее да се показва.То цял живот с измами не става.
  • 2
    5
    Да чака
    До 4 Много си малък да ми даваш наклон на кръста. Аз такси не карам, а теб и за портиер няма да те взема.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари