Хората са настръхнали срещу Борисов и ще го пометат

2
България е бедна, не защото няма пари, а защото много се краде
България е бедна, не защото няма пари, а защото много се краде Снимка: БГНЕС

Взаимодействието между новите десни формации е задължително. Необходим е широк фронт срещу корупцията. България е сред най-бедните страни, не защото няма пари, а защото много се краде.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ генерал Атанас Атанасов  от ДСБ. Водим разговори за явяване на на изборите в широка коалиция, включително и с Христо Иванов. Ние няма да се събираме, за да се обичаме. Имаме да вършим сериозна работа. Политическата обстановка налага радикални действия, за да се справим с проблема корупция.

Най-голямата заплаха за България е неразследването на едрата корупция. В последните години обществените поръчки се разпределят между 7-8 фирми по корупционни схеми, даде пример той.

На нас ще ни лепят всякакви етикети. Най-добър в това е премиерът в оставка Бойко Борисов. Той налепи много етикети в последните години, за да остане в бяло. С Петър Москов се разделихме още миналата година. Той избра приятелството с Борисов пред принципите. Москов сбърка. Трябваше сам да подаде заявление за напускане. Борисов е човекът, който подчини тайните служби на тайните власти, за да остане на власт. Щом Москов е останал с такъв човек, нека си вървят в комплект, категоричен беше Атанасов.

След оставката на Борисов на всички беше ясно, че отиваме на избори. Всеки, който е вярвал, че може да се състави правителство, е бил наивник. Нашата цел не е да влезем в Народното събрание. Имаме много по-голяма цел. Не спираме да се срещаме с хората. Те са настръхнали срещу Борисов и ще го пометат. Хората искат промяна. Ние трябва да ги убедим, че можем да се справим с корупцията. Всеки ден се срещаме и провеждаме разговори. Получаваме стотици сигнали за корупция. Това трябва да спре, каза още депутатът от ДСБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари