Гроздан Караджов: АМ "Хемус" е зверски трудна за разплитане

0
Осем месеца служебното правителство не успя да разплете казуса с АМ "Хемус" дори на йота
Осем месеца служебното правителство не успя да разплете казуса с АМ "Хемус" дори на йота Снимка: БНТ

Осем месеца служебното правителство не успя да разплете казуса с АМ "Хемус" дори на йота

Народното събрание трябва да се произнесе по казуса със строежа на АМ "Хемус" и да укаже начина, по който да продължи дейността. Това заяви регионалният министър Гроздан Караджов в студиото на "Денят започва" по БНТ.

"Ако искаме да разплетем целия този казус докрай, тоест и 9-те отсeчки от АМ "Хемус" да се направят докрай, без решение на Народното събрание или дори закон, няма да се справим", заяви Гроздан Караджов.

"Зверски трудна е за разплитане АМ "Хемус" . Осем месеца служебното правителство не успя да разплете казуса с АМ "Хемус" дори на йота", заяви Караджов.

Регионалният министър допълни, че няма как да бъдат накарани работещите в "Автомагистрали" ЕАД, управителния съвет, Агенция "Пътна инфраструктура" или той като министър, да продължат да подписват документи, с които "по магичен начин" доставките и наемът на строителна техника се превръщат в извършени участъци от автомагистрала.

По думите му Законът за обществените поръчки ще се спазва стриктно.

Гроздан Караджов каза, че няма просрочия за разплащане по договори. По тези аз текущ ремонт и поддръжка срокът за разплащане е удължен до 30 юни.

Той коментира, че няма сериозни забележки по поддържането на пътищата откакто заема министерския пост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Симо
    Караджов , Ако русенци те знаят колко си заплетен,никой няма да ти обърне и грам внимание ! При коя партия не ходи, какви ли приказки не изприказва и сег пак се намести на трапезата !
  • 5
    1
    daskal
    Ха сега кажете, че гербаджийската сган не е талантлива мафия! Те САМО за това са мислили - как да крадат повече и да си замитат следите! Човекът си го признава в прав текст. Вътрешният министър пък директно обяви, че милионите са изнасяни в сакове и чували. И кво? Според мен трябва да попитаме китайските служби как се справят с доказаните корумпета. Щото нашите разследвания няма да прескочат това "зверски трудна за разплитане".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари