Говорят стопаните на къщата за гости, заради която Иванка Мизова подаде оставка

0
Семейство Местан не знаят как телефонът на вече бившата зам.-шефка във Фонд "Земеделие" се е появил в сайта на мястото за настаняване
Семейство Местан не знаят как телефонът на вече бившата зам.-шефка във Фонд "Земеделие" се е появил в сайта на мястото за настаняване Видео: NOVA

Заместник-изпълнителният директор на Държавен фонд „Земеделие“ Иванка Багдатова-Мизова.

Причината - информация, че телефонът й е обявен като контакт в сайт за резервации на къща за гости „Тара“ в село Юндола.

Кметското семейство на Емине и Мехмед Местан, което стопанисва къщите за гости, категорично отрече дейността им да има нещо общо с Мизова, предава NOVA. Собствениците на обекта признаха, че познават вече бившата зам.-шефка във Фонд "Земеделие", защото свекърва й имала имот в Юндола. Но допълниха, че не са я виждали от години.

Семейство Местан казаха, че не знаят как телефонът на Мизова се е появил в сайта на мястото за настаняване. Онлайн рекламата им била предложена от техен гост преди години.

Стопаните на къщата казаха още, че откакто притежават къщата, многократно са били обект на проверки от различни институции, включително ДФ "Земеделие".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари