Господин Горанов, виждате ли се с Вашия приятел Делян Пеевски?

0
Министърът в оставка отрече да са се виждали...но пък призна, че имат снимка заедно от 2010 година
Министърът в оставка отрече да са се виждали...но пък призна, че имат снимка заедно от 2010 година Снимка: БГНЕС

"Виждате ли се с Вашия приятел Делян Пеевски?"

Това попита журналистката Илиана Беновска в предаването й по Канал 3 министърът на финансите в оставка Владислав Горанов.

"Не, не съм го виждал. Че се познаваме не е тайна, дори имаме снимка от 2010 г.", отговори Горанов, като попита Беновска дали се опитва да прави провокация. Журналистката отвърна, че му дава възможност просто да отговори относно появилите се информации, че премиерът Бойко Борисов и още няколко човека са се събирали в къщата му, за да подготвят фалита на КТБ.

Министърът на финансите в оставка отрече всичко подобно, като го нарече пълни глупости и каза, че Цветан Василев трябва да дойде тук да отговаря за действията си с КТБ, а не той е фалирал банката. "Преди си говорих и с Румен Гечев, и с Корнелия Нинова, но откакто тя е лидер, това не се случва", каза още Горанов. Той спомена, че Гечев се държал по един начин с него, когато били на лична среща и по съвсем различен пред камерите.

Горанов каза още, че се е виждал с Георги Гергов с БСП няколко пъти в кабинета си и допълни, че не знае защо община Пловдив не са пожелали акциите от Пловдивския панаир. На въпрос ще поеме ли управлението на Общинска банка, Горанов отвърна, че засега не са водени подобни разговори и че през следващите няколко седмици трябва да довърши работата в правителството и ще се отдаде на заслужена почивка.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари