Единствената връзка между убийството на руския посланик и случилото се в Берлин е ислямът

0
Още през 1968 г. британски консерватор предвижда до какво ще доведе безконтролната миграция на хора от Азия и Африка
Още през 1968 г. британски консерватор предвижда до какво ще доведе безконтролната миграция на хора от Азия и Африка

Единствената видима връзка между убийството на руския посланик Андрей Карлов в Турция  и случилото се в Берлин е исляма и неговото използване за насилие, тероризъм, разделение, омраза.

Това каза за Радио „Фокус“ – Пирин политологът и преподавател в Югозападен университет „Неофит Рилски“ д-р Калоян Методиев.

„Между другото, британският консерватор Инок Пауъл произнася през 1968 година прочутата си реч „Реки от кръв“, в която предвижда, че безконтролната миграция на хора от Азия и Африка в Европа ще доведе до реки от кръв и насилие. Това всичкото към днешната дата е факт“, отбеляза д-р Методиев. Във връзка с инцидента в Берлин и приликата му с терористичния атентат в Ница, политологът коментира, че европейските страни очевидно не са си взели поука.

Годината мина под знака на тероризма и стотиците невинни жертви по европейските улици. Само слушаме „ще вземем мерки“ и „не се поддавайте на страха“. После пак същото. Кой нормален човек не се страхува за живота си и този на близките си, на децата си? Имаме си работа с либерален фанатизъм, който е узурпирал европейската политика и унищожава Европа“, подчерта д-р Методиев. Той добави, че Меркел, Оланд, брюкселската бюрокрация и либералните групировки са на  път  да унищожат Европейският съюз от което България няма интерес. „У нас Бойко Борисов години наред отказва да затвори границата с Турция и пуска хора в страната. Мисля, че проблемите са на най-високо политическо ниво в Европейския съюз (ЕС)“, поясни политологът.

Източник: Радио „Фокус“
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари