Дневен Хороскоп за 29 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 29 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 29 Юни 2015

Овен

Нова седмица – нов късмет, казват хората. За Овните идва изясняване по проблеми, които са ги тревожили или спъвали доста време. Втори откриват условия да сменят сферата си на дейност, ще разчитат на по-убедителна изява и печалби. Трети тръгват на път – може да е командировка, може да е отпуска, но за тях е приятен, ако има спънки, приемат ги като още едно приключение.

Телец

Като в петък сте по-отворени за общуване, може да имате и поводи за срещи с близки и познати. Телците като Везните ще обсъдят доста важни неща със събеседниците си, ако са за работа – едни ще им помогнат да постигнат целите си, други ще задействат част от общите задачи, и то така, че екипът да се изяви и да спечели име, пари. Шефове оценяват организацията, не само уменията ви.

Близнаци

В понеделник най-добре се допълвате със Стрелци – вие сте критични, те гъвкави. Близнаците да овладеят емоциите, по-често не помагат да вземат правилно решение, да изложат убедителни аргументи. Май някой нарочно ви предизвиква, а спор усложнява обстановката. Скромни, старателни и упорити представители на знака ще са доволни от новите си съюзи, съответно печалби.

Рак

От началото на седмицата като Козирозите следвате бавно, търпеливо и с такт идеите си, близки ще ви съдействат. Раците да внимават помощта на другите да не става повод да им налагат мнение, тяхното виждане е по-разумно и скоро това ще си личи на практика. Сега чертаете по-дългосрочни планове, бъдете стриктни при разпределение на средствата, печалби ще идват, но не веднага.

Лъв

Труден понеделник, но вие упорствате по задачите си и вечерта ще има от какво да бъдете доволни. Идеите на Лъвовете са навреме и на място, но ще им е мъчно да подберат помощници, сега не са изключени срещи с интриганти и използвачи. Дръжте се настрана от тези хора, макар че напредвате по-бавно от желаното. Адаптивността ви е завидна, оценки на шефове и клиенти - високи.

Дева

За понеделник имате куп делови идеи, но като дойде до работа, чувствате се неуверени, започвате и изоставяте задачи. Не е типично за Девите, а и днес бързо ще се овладеят, в екип и с приятели ще намерят приложение на професионализма и стриктността си. Шефове и влиятелни познати са склонни да ви препоръчат за по-платена изява и отговорна позиция, не чакайте много.

Везни

В началото на седмицата като Телци се отваряте за общуване с познати и близки, някои могат да предоставят важна информация за изпълнение на ваши делови идеи. В повечето случаи Везните са инициатори на начинанията, привличат бързо и доста хора с плана си, заразяват ги с хъса и обичта си към работата. Ако в екипа има и отдавнашни ваши колеги, ще върви още по-леко.

Скорпион

Хубав понеделник, но задачите ви са доста, а имате да уреждате и разни административни и правни въпроси. Скорпионите имат добри идеи за изява и печалби, може да са за дейност в екип, но и шефове, и потенциалните клиенти и партньори сега като че ли не им се доверяват много. Като Водолеите си гответе изявите, нещата ще се наредят и скоро ще се радвате на успех.

Стрелец

Този понеделник с Близнаци се допълвате много в работата – те са взискателни за качество и срокове, вие отстъпвате назад и настрани, но прокарвате идеите си. Стрелците да бъдат по-бдителни, има делови пречки, а малките наглед пропуски и грешки ще поставят под въпрос цели проекти. Не прехвърляйте отговорността на колеги, по-неопитни и непредвидливи са, а вие водите екипа.

Козирог

В понеделник вие и Раци търпеливо и дискретно ще упорствате по плана си. Козирозите напоследък са убедени: в партньорство с колеги и близки повече ще постигат. Влиянията се усещат и утре, внимавайте кой как ще изпълнява обещаното. И не съдете строго, и вие май не сте подготвили всичко, разходите ще се окажат по-големи. Изглаждате отношения, усложнени от клюки в екипа.

Водолей

Ведро начало на седмицата. Вашите делови задачи са доста и упорствайте в работата. Водолеите са обградени с по-голямо внимание, близки и познати ги съветват как да действат и да печелят повече, евентуални партньори са Скорпиони. Много от казаното ще остане само думи, ценете повече времето. Ако сте бдителни, ще се опазите от щети и разочарования. Шансове в любовта.

Риби

Хубав понеделник, в професионалната сфера ви се откриват още възможности за изява и печалби. Старанието на Рибите, а и желанието им да усвояват знания и умения привлича симпатии, шефовете стават все по-благосклонни към техни начинания. Ще се възползвате от момента, но не забравяйте да подкрепяте и идеи на колеги и познати, добри са и ще носят приходи в екипа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари