Дневен Хороскоп за 26 Януари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Хубав вторник, макар че сте леко неуверени, притеснявате се от евентуални пречки в работата. Трудности ще има, но Овните ще се справят с всичко, знаят си занаята, набират инерция за мащабни изяви. Дори сега печалбите ви да са много добри, пестете усилено, скоро ще ви трябват пари накуп и е по-разумно да не търсите заеми. Задават се промени, за които мечтаете отдавна, гответе се.

Телец

Вторник е напрегнат, обаче ви разкрива доста добри шансове за изява и печалби. Телците ще ловят всяка такава възможност и ще упорстват много по задачите, но е уморително. Вечерта е за почивка и равносметки, ще се радвате на резултатите и на помощта, оказана ви от колеги, съседи. Не пренебрегвайте отдиха колкото и здрави да се чувствате, престараване не е нужно в момента.

Близнаци

Във вторник Раци ви внушават да упорствате по амбициозните си планове, само с бутане напред не става. Едни Близнаци ще използват и най-малките възможности за стъпка напред в кариерата, други някак се увличат да разчистват стари сметки с опоненти. Излишно е, те няма да ви пречат повече, а вие пилеете време и сили. Ловете шансовете си, сред рутинните има и голям.

Рак

Пречки от уикенда, макар и по-малки, напомнят за себе си. Раците са предвидили ситуацията, ще окуражават и Близнаци да упорстват в своята работа. Вашата преданост привлича все повече симпатии на колеги и шефове, професионализмът ви е оценен. Засилете бдителността, дребните ви грешки може да не личат сега, не е редно да ги подминавате, това ще бъде забелязано.

Лъв

Не са затихнали влиянията от вчера, допроучвате въпроси, които засягат новите ви делови проекти. Лъвове и Риби показват и висок професионализъм, и предпазливост сега. В екипа са вероятни интриги, анализирайте задълбочено поведението на колеги, партньори, клиенти, бъдете справедливи там, където се изисква ваша намеса. Изграждате си точна тактика за служебно утвърждаване.

Дева

Във вторник е добре да действате по-самостоятелно по задачите си. Едно, че Девите са твърде претенциозни към работата на колеги и партньори, а не е време за разправии на тема дисциплина, качество, хитруване на гърба на друг. Второ, ще ви се шефовете да отличат приноса ви в екипа, омръзнало ви е да сте в графата „и др.”. Вечерта някои го удрят на купони и флирт, не е уместно.

Везни

Във вторник вие и Водолеи ще подсказвате и на Козирози, че с такт и търпеливост деловите промени са по-успешни. Везните се натъкват на куп пречки в работата, ала разчитат на подкрепа от близки и приятели. Наистина амбициозните проекти са за реализация само с хора, които ви разбират и приемат даже недостатъците ви. Упорството ви води до печалби, издигане...

Скорпион

От понеделник внимателно преценявате развоя на деловата ситуация, днес ще видите нови шансове за изява и печалби. Дамите от Скорпион ще са по-дейни, съответно резултатите им ще са по-убедителни, приходите добри. Господата са настроени критично, не са и най-бдителни по задачите, може да се оплетат в интрига. Бягате от недискретни събеседници, чужди тайни не ви интересуват...

Стрелец

Във вторник се заплитате в доста объркани делови ситуации, май сте имали намерение да хитрувате в работата. Стрелците да си гледат преките задачи и ако нещо не върви – да търсят навреме съвети, помощ. Иначе има риск да пропуснете важна информация, гонейки печалби за сметка на другите в екипа. Няма да ги изпреварите, но е хубаво, че заздравявате връзки с влиятелни хора.

Козирог

Този вторник Везни и Водолеи ви внушават да прокарвате идеи с дипломация, позицията ви в деловата сфера не е много силна. Група Козирози се дразнят и от колеги, които грубо им се месят в работата. Ако имате влиятелни приятели, ще поискате подкрепа, нещата постепенно ще си дойдат на място. Ако ви жертват в интрига, ще намерите друго място, на старото да се оправят сами.

Водолей

Във вторник като Везните не сте в много силна делова позиция, но ще окуражавате и Козирози с такт и гъвкавост да прокарват идеи. Водолеите пък да овладеят припряността си, проникновено откриват новите шансове за изява и печалби, ала без търпение нищо не става. В някои екипи трябва да доказвате и „благонадеждност”, не са оценили таланта и дисциплината ви, но има време.

Риби

Днес съвсем като Лъвове трябва да си изясните куп делови неща, за да си направите най-печеливш план за седмицата. При Рибите влиянията са от понеделник, натрупаната информация предполага сериозен анализ на шансове за кариера, отношения с колеги, клиенти. Бързо усещате с какви хора си имате работа и ще засилите бдителността си даже вие да сте шефът в някакви екипи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари