Дневен Хороскоп за 26 Август 2015

0
Телци и Близнаци мислят за нови партньорства, Деви и Овни се ограничават
Телци и Близнаци мислят за нови партньорства, Деви и Овни се ограничават

Овен

Днес Деви ви подтикват да ограничавате активността си, имате доста задачи, но пред по-новите възникват сериозни пречки. Овните не губят оптимизма си, предчувстват, че след трудните дни идват и успехи. Не се разколебавайте, планът ви е добър, а дисциплината ви ще бъде оценена подобаващо от шефове, колеги и клиенти. Някои се увличат във флиртове, но моментът не е подходящ.

Телец

Тази сряда вие и Близнаци трябва да помислите за други партньорства, но внимателно подбирайте помощници. Скорпиони пък ще ви напомнят за по-строга финансова дисциплина. При Телците влиянията се засилват до неделя, добре е да са по-пестеливи. Ако колеги и близки за момента не оценят приноса ви, не се отказвайте от започнатото, може би трябва да овладеете нови умения.

Близнаци

Тази сряда вие и Телци се оглеждате за други партньори, но не бъдете много придирчиви. Близнаци и Козирози сега анализират и най-малки подробности в работа, отношения. Не винаги е положително и вероятно го отчитате от петък насам. Ще упорствате по своите задачи, а самовзискателността ви влияе и на околните, не натяквайте за пропуски, липса на умения, те си правят изводите...

Рак

Сряда ви настройва за повече срещи, може би искате да обсъдите нови идеи за работа, да поговорите за лични неща с близки и роднини. Раците да бъдат по-внимателни, зад привидната спокойна и весела атмосфера някой може да се почувства засегнат, да се обиди. А подкрепата на тези хора е важна дори да не участват пряко в инициативите ви. Направили сте си точен план и ще успеете.

Лъв

Хубава сряда даже да имате по-сериозни въпроси за изясняване в деловата сфера или с близки. Лъвовете няма да пилеят времето си, приключат ли една задача и мигом се залавят със следващата, нещата им се подреждат въпреки трудности, опоненти. В някои случаи именно спънки предизвикват вашата находчивост, а околните се чудят как и от техническите проблеми печелите.

Дева

Сега действате по точна делова програма, ще подтиквате и Овните да поограничат активността си. Девите и утре ще съобразяват всяка стъпка с планове на колеги и партньори. Ако ви предлагат обща дейност, преценявайте внимателно, не всяка на пръв поглед хубава идея ще носи и добра печалба. Ако мислите за път и кратък отдих, трябва да изчакате по-подходящо време...

Везни

За сряда имате доста работа, а сте готови да поемете и още задачи. Това е оправдано само ако Везните планират кратка почивка с най-близките и искат да си освободят времето от всякакви делови и битови ангажименти. Ако не сте в тази група, бъдете по-прецизни в начинанията и не се мъчете да печелите зад гърба на колеги, бизнес партньори. Иначе ще си създадете куп сериозни ядове.

Скорпион

В сряда вие и Телци бъдете по-пестеливи, може даже да направите по-строг бюджет за работата и вкъщи. При доста Скорпиони проблемите ще са и организационни, трудностите подклаждат междуособици в екипа, трябва да окуражат и сплотят колегите. Лесно се казва, но сега е критикувана и вашата дейност. Добре, че шефове вярват в коректността и уменията ви и ви помагат.

Стрелец

Тази сряда има неясни делови проблеми, действайте по-внимателно. За едни Стрелците трябва да проявят търпение, за други колеги, партньори и клиенти очакват да чуят строга, но обективна оценка. Навярно можете да повлияете и на шефовете, когато вземат решение по теми, деликатни за екипа. Вслушвайте се в мненията на другите и да не ви харесват, така вашето ще натежи и още...

Козирог

В сряда вие и Близнаци се вглеждате във всеки детайл, начинанията ви срещат доста спънки, а път и отпуск отложете. Козирозите имат добро самообладание и ако ги навестят неканени гости, и когато шефовете им стоварят неприятна задача. Ще се справите с тези ситуации, при това със завидна компетентност. Ако вие сега предлагате някому сътрудничество, преценете най-точно човека.

Водолей

Трудна сряда, но вие няма да се откажете от замислите си в деловата сфера. Едни Водолеи предизвикват завист в кръга си, втори си търсят партньори, но са в позиция да изчакат предложения от колеги, познати. Макар по-бавно, ще докажете правотата и находчивостта си, а като приключите с някакъв проект, ще забележите, че служебните отношения са породили чудесно приятелство.

Риби

Хубава сряда, макар че ви се вижда по-напрегната. Едно, че Рибите имат доста задачи, второ – приятели и роднини разчитат на услугите им. Няма да ви домързи да помогнете, но в редица случаи става дума за черногледи хора, дали ще успеете да ги накарате да подхождат по-ведро към грижите си?... Стеснете кръга на сътрудниците си, нещата ще тръгнат спорно, шефовете ще ви хвалят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари