Дневен хороскоп за 26 август 2023

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

На 26 август една от зодиите трябва да смени посока. Друга ще има толкова много късмет, че ще се чуди какво да прави с него

Вижте какъв е дневният хороскоп за събота:

Овен

Днес е добър ден за промяна - от всякакъв вид. Ако не се сещате за нещо по-добро, сменете прическата си или цвета на косата.

Телец

Днес може да се наложи да берете плодовете на собственото си невнимание. Почти невъзможно е да се смекчат последствията от свършен факт, но е възможно и необходимо да се извлече правилният урок.

Близнаци

Днес ще бъдете скалата, която стои непоклатима сред най-страшната буря. Някой ще се обърне към вас за помощ или просто за съвет. Не отпращайте тези хора.

Рак

През този ден не ограничавайте полезрението си до това, което е пред вас. Предстои ви да научите много полезни неща, които ще са ви от полза.

Лъв

Днес ще сте по-безгрижни от обикновено и затова трябва да бъдете по-внимателни. Особено наблюдателни бъдете по време на път.

Дева

Днес не е нужно да отговаряте на критики. Едва ли някой ще се осмели да ви отправи такава, дори и да се случи - направете се, че не сте чули.

Везни

Това е ден, в който ще се наложи да се вслушате повече в думите на другите. Някои от тях може да се окажа изключително полезни и навреме за вас.

Скорпион

Предстои ви късметлийски ден. Сега дори големите ви грешки ще изглеждат като постижение в очите на другите и ще ви бъдат простени.

Стрелец

Това е ден, в който ще искате да сте независими, но ще ви е трудно да постигнете това. Ще се наложи да спазите златната среда.

Козирог

Това е ден, в който компромисът ще е необходим, ако искате да постигнете ваша цел в личен план. Отношенията са сложно нещо.

Водолей

Това е ден, в който ще преливате от енергия. Не я разпилявайте напразно. Сутринта потичайте, а ако имате за подреждане - действайте.

Риби

Това е ден, в който да хванете пътя, дори да нямате набелязана посока. Опитайте се да избягате от всичко шаблонно и рутинно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари