Дневен хороскоп за 15 юли 2019

3
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В понеделник не бързайте да се ангажирате с финансовите си дела.

За каквото и да сте разговаряли през почивните дни, не бързайте да го реализирате точно днес. В понеделник е добре да се огледате, да съберете информация или да осъществите нужните първоначални контакти преди да предприемете конкретни действия. Днес ще бъде добре да слушате собствената си интуиция. Не избързвайте да следвате съветите на други хора, особено ако не импонират на собствената ви нагласа и разбиране.

Днес молитвите ще имат силна енергия и чудесата са напълно възможни. 

Овен

Този понеделник бъдете скромни в желанията ви. Сега е момент, в който да пестите усилия и средства и да ги пазите за по-изгодни моменти.

Телец

Този понеделник потърсете отговорите на вашите въпроси съвсем близо до себе си. Всичко е около вас. Не се отдалечавайте прекалено.

Близнаци

Този понеделник ще бъде един спокоен ден дори за работещите представители на знака. Ще имате време за всичко, така че не отказвайте покана за парти.

Рак

Този понеделник ще имате сили за двама. Това ще бъде видимо за всички. Действията ви сега ще допринесат за повишаването на авторитета ви в работата.

Лъв

Този понеделник ще започне с приятни промени за вас. Помислете къде още можете да разнообразите ежедневието си и действайте смело.

Дева

Този понеделник помислете за вашата почивка. Ако още не сте планирали нещо рискувате да пропуснете възможности за приятно разпускане.

Везни

Този понеделник не се обвинявайте за несъществени неща. Сега трябва да проявите твърдост на характера и непоколебимост.

Скорпион

Този понеделник няма да усетите натовареността на работния ден. Свежи идеи ще ви вдъхновят за подвизи и няма да усетите натовареността на битието.

Стрелец

Този понеделник ще получите важно признание. Това не означава, че трябва да спрете до тук. Продължете по пътя нагоре.

Козирог

Този понеделник може да споделите това, което ви притеснява с половинката ви. Така ще получите по-бързо разрешение на въпрос, който ви измъчва.

Водолей

Този понеделник не превъзнасяйте чужди качества. Вие притежавате същите, че и повече. Открийте самоувереността в себе си.

Риби

Този понеделник ще е едно много важно начало за вас. Не се противете на спокойствието, което ви е обзело. Ще видите, че то е много ползотворно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари