Дневен хороскоп за 10 септември 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Вторник ще изиска от вас повече твърдост, упоритост и воля при вземане на решения и изпълнение на ежедневните ви задачи. Стремете се на всяка цена да реализирате плановете си за този ден. Не отлагайте нищо за утре, защото динамиката в сряда ще бъде още по-голяма.

Днес няма нужда да хитрувате или бягате от задължения и отговорности. Повечето неща ще ви се случват с лекота и без големи затруднения. В много от задачите си днес ще можете да разчитате на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Възможно е да обмисляте нещо важно за ваше собствено дете или внуче, но вероятно няма да направите нищо конкретно днес. Избягвайте неприятности с мъж, който проявява упорит, твърдоглав характер.

Развитието на противоречията помежду ви може да приключи с раздяла. Днес някои от вас ще преживеят специално събитие свързано с жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби, която най-вероятно е ваша родственица. 

Овен

Този вторник бъде по-взискателни към информацията, която приемате. Тя може да ви хареса, но това не е достатъчно, за да е достоверна.

Телец

Днес може да спестите от ваши неразумни желания. Заложете само на това, което ви е абсолютно необходимо и няма да сбъркате.

Близнаци

Сега може да покажете на околните колко струвате. Не се водете по чужди желания и заповеди. Слушайте собствените ви убеждения.

Рак

Днес заложете на почивка или поне намалете темпото. Имате нужда да отдъхнете и за известен период от време да не мислите за нищо.

Лъв

Сега не е време за дълбоки размисли. Приемете нещата такива, каквито са особено ако не навлизат прекалено в личното ви пространство.

Дева

Не давайте назад от ваше обещание. Каквото и да ви струва трябва да го изпълните, а то дори няма да ви коства толкова много усилия.

Везни

Ваше притеснение може да напомни за себе си с пълна сила. Този път трябва да действате по различен начин, за да се предпазите.

Скорпион

През този ден си осигурете пълна тишина. В противен случай ще ви е трудно да се съсредоточите, а ще имате сериозни задачи за изпълнение.

Стрелец

Този вторник е добре да не заобикаляте правилата. Не се лъжете, че сте намерили по-краткия път. Може да ви се наложи да се връщате.

Козирог

Днес няма да ви е лесно да защитите идеите си. Ще има много хора, които няма да ви разбират. Това не трябва да ви отказва.

Водолей

През този ден е добре да се подготвите психически и физически за предстоящ период, който ще е достатъчно натоварен за вас. Направете си подробен план.

Риби

Този вторник ще сте непредвидими дори за себе си. Каквото и да чувствате не давайте воля на емоциите си. Вашата задача е да намерите безопасен отдушник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари