Днес във Вашингтон ще се лее кръв!

0
Терористът призовава за нови атаки и разкрива, че отмъщението е започнало
Терористът призовава за нови атаки и разкрива, че отмъщението е започнало

“Ислямска държава” заплаши с атентати Вашингтон, Ню Йорк и Москва в ново пропагандно видео, съобщи в. “Дейли мейл”.

Утре ще бъде ударен Вашингтон, ще го последват Ню Йорк и Москва”, казва в зловещото видео ядосан джихадист, докато размахва автомат “Калашников”, пише 24 часа

Няма да има сигурност по света от нашите оръжия, патрони и експлозиви. Ще дойдем при вас”, заплашва фанатикът и се хваща за самоубийствения си колан на кръста. Терористът призовава за нови атаки и разкрива, че отмъщението е започнало и “кръв ще се лее” на Запад.

Видеото се появи часове след като Великобритания се присъедини към въздушните удари срещу “Даеш”. В клипа се вижда и как джихадисти черпят малки деца и възрастни хора с бонбони в либийски град, за да отбележат кървавата касапница в Париж на 13 ноември.

Великобритания ще бъде следващата цел на атаките на “Ислямска държава”, твърдят източници от европейските агенции по сигурност, цитирани от Си Ен Ен. Те получили непотвърдена информация, че британските джихадисти в Сирия и Ирак са получили заповеди да се приберат у дома, за да извършат нападения.

Русия е предупредила, че 10 сирийци, свързани с групировката “Даеш”, са влезли в Тайланд между 15 и 31 октомври, като целта им са руснаци, съобщи Ройтерс. “Сирийците пътуват отделно. Четирима са отишли в Патая, двама в Пукет, двама в Банкок и други двама в неизвестна посока”, пише в писмото от руската спецслужба до властите в Тайланд.

Междувременно бе обявена самоличността на касапина, който закла 23-годишния чеченец Магомед Хасиев в Сирия. Убиецът е руснакът Анатолий Землянка. Потребители в социалните мрежи вече наричат главореза Джихади Толик.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари