Директор на училище направи бебе на 17-годишна ученичка

0
Директор на училище направи бебе на 17-годишна ученичка
Снимка: mirror.co.uk

Дон Жуанът я омаял с алкохол и почивки по морета и хотели.

Директор на училище, който имал афера с 15-годишна ученичка, на която дори успял да направил бебе, получи забрана да преподава края на живота си. 36-годишният Филип Барнуел е съблазнил ученичката с алкохол и екскурзии до морето, стана ясно на заседание на професионална комисия. Връзката между двамата продължила и след като ученичката напуснала училището, съобщава Блиц. Тя забременяла с детето на директора на 17 години. Разследване на порочната им връзка е било прекратено, когато Барнуел е бил уволнен през 2008 г. от учебното заведение, след като момичето отказало да дава показания, а самият той е отказал коментар.

Въпреки това, детайли от аферата се появиха на повърхността, когато Барнуел кандидатства за друга преподавателска работа и е било необходимо да се изправи пред специална комисия, която да го разследва. Комисията е установила, че Барнуел, докато е работил в гимназия Уудсайд в Ууд Грийн в Северен Лондон, между 2007 и 2008 г., е имал връзка с ученичка. Това е неприемливо професионално поведение, са постановили от комисията.

Барнуел настоява, че е невинен и отрича да е имал връзка с момичето. Въпреки това, Алън Мейрик, заместник-директорът по регулиране на учителската дейност на Департамента по образованието, му забрани да преподава доживот. „Барнуел е злоупотребил с позицията си на доверие, която е притежавал, и е имал секс връзка с ученик А. Това е много сериозно провинение. Действията на Барнуел са били умишлени и внимателно планирани“, каза той.

Комисията също е научила как момичето е ходило на гости на директора в дома му и е споделяло с него леглото му. При един случай, двамата прекарали уикенд в хотел в Брайтън по време на учебната година. Ученикът А е напуснал училището през 2008 г. След това двамата са демонстрирали, че са доста близки по време на разходка в парк. Месец по-късно Барнуел я е завел в хотел. На следващия ден двамата са посетили клиника, защото момичето е имало нужда от хапче „антибебе“.

Комисията научи също как Барнуел е разказвал за връзката си с ученичката с друг свой възпитаник, който също и нейни връстник. Според „Сънди Мирър“, съученикът е казал: “Той ми каза, че те имат връзка и се обичат един друг“. Тя е казала още: “Приятелката ми е спала с Барнуел“.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари