Димитър Стоянов: Няма решение за изпращане на военнослужещи в Украйна

0
Не може да има такова секретно решение, категоричен е военният министър
Не може да има такова секретно решение, категоричен е военният министър Снимка: NOVA

Не може да има такова секретно решение, категоричен е военният министър

Няма решение за изпращане на военнослужещи в Украйна. Решението на НС е за изпращане на наши военнослужещи в страна-членка на ЕС. Украйна не е членка на ЕС. Това заяви военният министър Димитър Стоянов в предаването „Здравей, България” по NOVA.

„С решението на МС от 16 февруари се взема категорично отношение по изпращането на наши военно служещи – един офицер в Брюксел, щабен офицер в Полша и екип за обучение в Полша. Няма решение за изпращане във военнослужещи в Украйна, категоричен е министърът.

Той отново подчерта, че не може да има секретно решение за изпращане на военнослужещи в Украйна.

„Не може да има такова секретно решение. Трябва да има решение на НС. Няма натиск за такова решение. То е за вътрешнополитическа употреба”, заяви Стоянов.

Той призова за спокойна обстановка, да се говорят истините и така да се привличат избиратели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    xyz
    "Няма решение за изпращане на военнослужещи в Украйна. Решението на НС е за изпращане на наши военнослужещи в страна-членка на ЕС." Ъъъ вЕрваме ви. 1.Коя е тази страна членка на ЕС, да не би да е Полша? 2.Кое налага изпращането на български военнослужещи извън пределите на България ? 3.Задачата та българската армия е да защитава целостта на държавата и като се намира извън страната как ще я защитава? 4.А от страната членка на ЕС накъде ще бъдат изпращани военнослужещите и с каква цел ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари