Димитър Манолов: Нашите ЕГН-та циркулират в пространството от много отдавна

2
Това не е кой знае каква драма. Правят се истерии, които имат политически цели, заяви шефът на КТ "Подкрепа"
Това не е кой знае каква драма. Правят се истерии, които имат политически цели, заяви шефът на КТ "Подкрепа" Видео: Канал 3

Струва ми се, че хакерската атака става въпрос за клатенето на правителството. Нашите ЕГН-та циркулират в пространството от много отдавна и това не е кой знае каква драма. Правят се истерии, които имат политически цели, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов”, Димитър Манолов.

Няма за какво да се подаде оставка, заради хакването на НАП. Срещнах хора, с които си говорихме, че с тези средства за киберсигурност, тя не може да се пази. Получаваме това за което сме платили. Това, което виждам и си задавам въпрос е как правителството ще изкара още 2 години. Всякакви истерии се устройват срещу тях и това ще продължи до местните избори, където може би ще се реши всичко и ще се сложи точка, каза още той.

Без значение кога се е пенсионирал човек във времето, трябва да бъде в същото положение, в което е бил в обществото. Бихме искали всяка година да се преизчисляват пенсиите, но това няма как да стане. Има движение напред, но това трябва да стане постоянно. Това е тема, която дълго може да бъде обсъждано. Това е като данък добавена стойност на работната заплата. Това се плаща номинално без значение какъв ти е дохода , каза Димитър Манолов.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари