Денят на християнското семейство бе изпълнен с усмивки на слънчевите деца от Дневния център за лица с увреждания в Тетевен

0

Денят на християнското семейство бе изпълнен с усмивки на слънчевите деца от Дневния център за лица с увреждания в Тетевен.

Денят на християнското семейство - от векове наред дедите ни са вярвали, че домът е свещено място, в което децата научават най-ценните житейски уроци, както и усвояват важни знания за света. В семейството те не само биват възпитавани, но и изграждат своя характер.

Голямото семейство на Дневния център за лица с увреждания в продължение на години се крепи на най-важните човешки ценности – любов, толерантност, равенство, единство. Всички заедно отбелязаха Деня на християнското семейство с децата от БМЧК. С много усмивки, закачки, усещане за топлота и любов, всички се забавляваха по време на интересни игри, музика и танци. Д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, също бе част от празника и се включи активно в забавленията.

Д-р Бояджиева пожела здраве, търпение и благоденствие на всички деца и на служителите от Дневния център и допълни: "Чрез сплотеността на семейството успяваме да съхраним народността и духовността ни през годините, затова нека да уважаваме близките си хора, не само на Деня на християнското семейство, а всеки ден. Нека раздаваме любов на тези, които имат нужда и нека бъдем единни, защото когато имаме рамо, на което да се опрем, всичко минава по-леко“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари