Дъщерята на Ален Делон е истинска красавица

5
Анушка е дете на Делон и датския модел, актриса и тв водеща Розали ван Бремен
Анушка е дете на Делон и датския модел, актриса и тв водеща Розали ван Бремен Снимка: Georges Biard

Не може да се спори, че в разгара на кариерата си, Ален Делон определено бе най-красивият мъж на планетата. Убийственият му френски чар и пронизващите му сини очи, топяха женски сърца по цял свят. Актьорът си спечели славата на мъжкия вариант на Бриджит Бардо, което определено е голям комплимент.

Дори днес, когато гледаме снимки от младостта на актьора, не можем да не се възхитим на очарованието, което е притежавал (и притежава и до днес) и на харизмата, която струи от него.

Ален е най-разпознаваемият френски актьор в световен мащаб и дори и на 83 притежава същия магнетизъм, който го направи известен в началото, пише Edna.bg.

Но сега е ред на по-младите да впечатляват и да завладяват света, а дъщеря му - Анушка, със сигурност е спечелила джакпот що се отнася до добри гени. 27-годишната красавица е определено е наследила очите и харизмата на известния си татко.

Вижте тази публикация в Instagram.

Week-end mood 💎 #love #mom #dad

Публикация, споделена от Anouchka Delon (@anouchkadelon) на

Анушка е дете на Делон и датския модел, актриса и тв водеща Розали ван Бремен.

Розали и Ален започват връзката си през 1987г. и са заедно 15 години, но така и не се женят. Те стават родители на Анушка през 1990г., а 4 години по-късно се ражда второто им дете Ален Фабиен. Двамата се разделят през 2002г.

Вижте тази публикация в Instagram.

🖤🖤🖤 #love

Публикация, споделена от Anouchka Delon (@anouchkadelon) на

С толкова добре изглеждащи родители, не е никак чудно, че Анушка се е превърнала в прекрасна млада жена. Най-голямата прилика между нея и баща ѝ определено са очите и погледа, но с една разлика - очите на Анушка са различни. Едното ѝ око е синьо като на Ален, а другото е кафяво.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари