Дарете надежда на Таня!

0
Заедно можем да осъществим мечтата на Таня - Независим живот от инвалидната количка!
Заедно можем да осъществим мечтата на Таня - Независим живот от инвалидната количка!

Моля ви, отворете сърцата си за нея и помогнете! Нека дадем шанс на Таня за пълноценен живот!

Таня се роди преждевременно след куп непростими лекарски грешки, допуснати още, докато я носих под сърцето си в утробата си.Тежеше по-малко от кило и половина. За да спасят живота ѝ, я поставиха в кувьоз, но несъвършените кислородни апарати, с които по това време разполагаха родилните ни отделения, допълнително нанесоха поражения върху роденото в 6-я месец бебе.

Заболяването е неизлечимо, но пък управляемо – лечението му, било то медикаментозно или хирургично, както и прилагането на рехабилитационни процедури, може да подобрят значително качеството на живот.Тя е от онези деца който са с нелеката съдба белязани от Детска церебрална парализа,Състояние което изисква упорит труд ,ежедневна рехабилитация приятели през 2018 г Таня претърпя операция на бедрена кост по време на рехабилитация тя получи счупване. Оперирахме я поставиха плака през тези месеци тя не правеше активна рехабилитация а само пасивна тъй като състоянието и не го разрешаваше.

На 11.03.2019 г ни предстои контролен преглед в ортопедично болница Шпайзинг в Виена след което имаме оферта за 4 300 евро в център по рехабилитация в Полша не на последно място е важно да изработим и обувки шини в Виена, за да спрем изкривяването на стъпалото който са 3 500 евро. Аз вярвам ,че добрите хора с големи сърца съществуват и заедно можем да осъществим мечтата на Таня - Независим живот от инвалидната количка!

МОЛЯ, АКО НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕТЕ, СПОДЕЛЕТЕ, НО НЕ ПОДМИНАВАЙТЕ DMS TANIA на 17777

* PayPal сметка: [email protected]

* Дарителска сметка в ПроКредит Банк

IBAN: BG77PRCB92301036576316

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари