Борисов: Уж е решен проблема, а се събираме по нощите!

0
Парите ще са много по-вече, ако не се открадват от фалшивите ТЕЛК, заключи премиерът
Парите ще са много по-вече, ако не се открадват от фалшивите ТЕЛК, заключи премиерът Видео: БГНЕС

Благодаря за срещата, макар че беше доста припряна – от една страна хората с увреждания, от друга синдикатите, работодателите, енергийният бранш. Има и много проблеми от десетилетия в енергетиката, които трябва да се решават, както и проблема с ТЕЛК. Наследени проблеми", заяви Борисов след срещата с майките.

Той заяви, че договорите за топлоелектрическите централи били безумни и сега се чудили как да ги „оправят”, предава БГНЕС.

Ядосаха ме днес малко депутатите за това, че едните пари сложили на едно място, другите на другото място. Ние, ясно поехме ангажимент за този бюджет със 150 млн. лв. повече да има за хората с увреждания. Вторият ангажимент – социалният министър, заедно с майките, национално представените групи, които са 16 или 17 на брой, да ги разпределят правилно, така че до всеки един човек в затруднено положение да има тези средства, които вече надвишават 1,5 млрд. И в един момент от решен проблем, разбрали сме се, днес и вчера става скандал и се налага по нощите да се събираме и да уточняваме, че всъщност това, което сме поели като ангажимент, е свършено“, каза още Борисов.

Той обърна внимание на ПГ на ГЕРБ да направят това, което той е поел като ангажимент.

От тук нататък аз за протести с тях не съм говорил – дали да правят, или да не правят. Ангажиментите сме ги изпълнили. Надявам се, колегите ясно да са чули указанията”, каза още Борисов.

Парите ще са много по-вече, ако не се открадват от фалшивите ТЕЛК, заключи Бойко Борисов.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари