Борисов съперничи на прийомите на Пиночет и Ескобар взети заедно

1
Тази история с видео със сексуални издевателства над бизнесмен, който се показва назидателно пред 20 - 30 човека на сбирка в присъствието на премиера - това вече не мога да го асимилирам
Тази история с видео със сексуални издевателства над бизнесмен, който се показва назидателно пред 20 - 30 човека на сбирка в присъствието на премиера - това вече не мога да го асимилирам Снимка: Reuters

Хора, не знам как сте вие, но мен сън не ме лови тази нощ

Как се спи, като току-що си разбрал, че мерзавството е стигнало до там, че може да съперничи на прийомите на Пиночет и Ескобар взети заедно.

Да чуем за кюлчетата, които се размятат по рождени дни и за "нашите прокурори", които действат като шпицотряд - не ми звучи съвсем ново. Но тази история с видео клипа със сексуални издевателства над бизнесмен, лежащ в затвора - клип, който се показва назидателно пред 20 - 30 човека на сбирка в присъствието на премиера - това вече не мога да го асимилирам. Това минава всякакви граници на възможното. Направо ми се повръща.

Това е наистина пленена държава, както беше казал Даниел Смилов. Държава, пленена от шайка мафиоти. И те имат наглостта на прекъснат изслушването в парламента!

Никога повече ГЕРБ. Отвращение и срам, че това се случва в моята срана. Никога повече!

Теодора Петрова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари