Борисов: Кацаров е маша, той не е и лекар като Коста Ангелов!

0
На него му звънят за легла, а на мен за парцели в гробищата
На него му звънят за легла, а на мен за парцели в гробищата

Лидерът на ГЕРБ призова Велислав Минеков да занесе ковчега при МЗ

Българите умират не заради коронавируса, а заради хаоса при управлението на кризата. Това заяви експремиерът и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в декларации, позовани на думи президента Румен Радев от казани от него думи.

Мерките са пожарни и закъснели и използването на кризата като пиар води до загуба на човешки живот, посочи Борисов.

"Румен Радев на 27.11.2020 г. - точно за днешния ден се изказа. Българите умират не заради коронавируса, а заради хаоса на управлението на кризата от неговия министър Стойчо Кацаров", напомни Борисов.

Ако има нещо по-тревожно е демонстрираната безпомощност на правителството да се справи с пандемията. Не може правителството, което го интересува само своето собствено оцеляване да го интересува определени кризи. Пропуснато било ценно време да се направи необходимата подготовка и сега се виждат панически действия.

"Кога се сети Румен Радев, че има коронавирус?", запита Борисов.

Той подчерта, че ваксините не са вредни и не чипират хората, като даде пример със световни президенти, които три пъти публично се ваксинирали.

Тази глупост вече в паниката си, както казва Радев и да не обиждаме пожарникарите, пожарните им мерки от вторник за четвъртък въвеждат зелен сертификат. Ако не е тъжно, е страшно смешно, разкритикува Борисов новите мерки на здравното министерство.

"На всеки вход трябва да има портиер от утре, но извинявайте какви са тези хора, които ще проверяват личните данни. Имат ли право?", запита Борисов. Коя криза, кое е успешното на служебното правителство на Румен Радев? Той смени всичко навсякъде с негови лични хора, минали по пътя на Копринката и се озовали на постовете, посочи той.

Борисов показа снимка на Стойчо Кацаров и заяви, че това, което казал днес служебният министър на здравеопазването истински го е развеселило. Как може да каже, че за неговите близки има легла, недоумява Борисов, като добави, че сега министърът на културата проф. Велислав Минеков може да вземе ковчега и да го закара пред МЗ.

За това Бойко Борисов не вижда как следващото правителство може да се справи с овладяването на кризата. Според него Кацаров е маша и не е лекар като лекар, като даде пример с Костадин Ангелов, Кантарджиев и Балтов. Всичко ще си дойде с оставката на Радев на президентските избори, очаква Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари