Бойко Рашков: Около Юда се групираха онези, които крадоха 12 години държавата

4
Няма по-спокоен протест от този днес, от този вчера, коментира вътрешният министър
Няма по-спокоен протест от този днес, от този вчера, коментира вътрешният министър Видео: NOVA

Вътрешният министър коментира гласуването на вота на недоверие, който свали правителството.

"Около Юда се групираха онези, които крадоха 10-12 години държавата, където намерят като африкански скакалци". Така вътрешният министър Бойко Рашков коментира гласуването на вота на недоверие, който свали правителството, предава NOVA.

"Няма по-спокоен протест от този днес, от този вчера. Няма случаи като лятото на 2020-а година под колоните на МС", коментира още Рашков.

"МВР може да се ръководи така, че полицаите да не упражняват непозволено сила. Виждате как полицейските органи могат да се отнасят към мирнопротестиращи граждани", каза още вътрешният министър

По думите му и за днес е имало сигнали за планирани провокации, но МВР е взело мерки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Ташо
    Червен комунистически милиционер, ти откъде продоби имоти за милиони? Ти си един от тези червени скакалци, които оглозгаха многострадална България! Лесно е да си популист и лъжец, но поколението на прехода помни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари