Бойко Борисов: Никога не съм лъгал избирателите!

1
Лидерът на ГЕРБ отрече да се е договорил с Румен Радев да работи срещу ПП
Лидерът на ГЕРБ отрече да се е договорил с Румен Радев да работи срещу ПП Снимка: Кадър Фейсбук

Долно е да казваш, ако не сме ние - отиваме на избори, заяви лидерът на ГЕРБ

ГЕРБ и този път ще намери начин държавата да тръгне напред. Лесният отговор е да отговоря като генерал Атанас Атанасов, ако не сме ние – отиваме на избори. Това е смешно и долно“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Шумен, предаде кореспондентът на БГНЕС от града.

Борисов припомни, че 1 година умните и красивите не успяха да направят План за възстановяване и по това сме единствените в Европа. Той заяви, че ГЕРБ има огромната подкрепа на Запада заради своята отдаденост на европейските ценности.

Лидерът на ГЕРБ припомни, че по време на 10-годишното му управление страната е била винаги на излишък, а сега имаме дефицит. Ние не позволихме на инфлацията да мръдне.

Борисов заяви, че хората искат в тази чудовищна война, която се води до нас, в тази нарушена верига от доставки, криза и рецесия в Европа, мерки срещу инфлацията.

Хората преди не усещаха инфлацията, сега вече я усещат, защото всички пазаруват. За две години стана близо 40%. Това означава, че някой ви е взел. Когато ви казват, вдигнахме ви пенсиите, без да вдигаме данъците, това е лъжа. Те ви ограбват. На финансов език това се казва скрит данък – инфлация. Затова всеки дени призовавам президента Радев да извади финансите на държавата“, заяви Борисов.

Той остро разкритикува финансовата политика на ПП

При положение, че дефицитът е огромен, а приходите са малко, те могат да режат от две неща. Няма как да върнат назад пенсиите или заплатите, те ще режат от инфраструктурните проекти, от общините, от образованието, т.е. от развитието… Тук вълшебства не стават“, каза лидерът на ГЕРБ. "Никога не съм лъгал избирателите. Тук бях заявил, че няма да вдигам пенсиите. Ако обещаем подобно нещо, това означава, че ще фалираме децата. Хората очакват от нас да върнем стабилността“, подчерта Борисов.

Имаме много добра програма. Този път тя беше направена от всички наши експерти по сектори – образование, здравеопазване, енергетика. На въпроса ще правим ли правителство, ние сме отговорни хора и казваме ДА. С кого? С всеки, който припознае тази програма“, подчерта Борисов.

Той коментира и коалицията между ПП и ДБ. „Те знаят, че няма да управляват. Дори коалицията им е признание, че са по-слаби от ГЕРБ. Те знаят, че ПП ще ги бием колкото си искаме на тези избори, затова събират и други, и други“, каза Борисов.

Той отрече твърденията на ген. Атанас Атанасов за коалиция с ДПС и БСП, която се заформяла на тайни срещи в офиса на Харалан Александров. Борисов припомни, че там са ходили Асен Василев, Кирил Петков и Христо Иванов и много други. "Там не се прави правителство, а се спори. И на други места се правят подобни сбирки. Това е шарлатания“.

Борисов отрече да се е договорил и с Радев да работи срещу ПП: „Мога ли да се договоря с Радев, а Шишков всеки ден да говори така. Не е естествено това. Те си лъжат, лъжат“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    9
    Sstu
    Най-честният и най-набожният човек никога не лъже, ха ха ха ....
  • -5
    8
    ...
    тук много се кукушинете, а на изборите герб маже 27%.
  • 12
    7
    T vh hff
    Ти ли бе идиот?
  • 14
    6
    Хитър Петър
    Дори и да си сит, пак може да изядеш едно агне
  • 17
    5
    Утре
    Този човек и подопечният му Мумий Беленски с 14-те избраници, по-голямата част от които са постоянни абонати в листата народни представителии лизачи на едни задни части, както и подбрани хора ще бъдат в Канев център, предоставен им от павликенския селски мазник и тракторист, за когото върви клюка, че го готвят за кандидат за кмет наесен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари