БОЕЦ осъди СДВР

2
Оказва се, че в палатковите лагери на Орлов мост не е имало самоделни взривни устройства
Оказва се, че в палатковите лагери на Орлов мост не е имало самоделни взривни устройства

ВАЖНО!

БОЕЦ осъди СДВР!

ВЕЧЕ разобличихме лъжите на Георги Хаджиев и СДВР, че в палатковите лагери на Орлов мост, СУ и МС е имало самоделни взривни устойства, но беше важно и да ги осъдим! И го направихме.

Още след съдебното заседание на 19.10. БОЕЦ огласихме представените от СДВР справки приложени по делото, от които стана ясно, че думите на Георги Хаджиев, директор на СДВР за наличието на самоделни взривни устройства в палатковите лагери са абсолютна лъжа!

С решение №189/27.10.2020г. на АС Видин, шести състав, съдия Борис Борисов ОСЪЖДА СДВР да заплати разноските по делото, ОТМЕНЯ мълчаливият отказ и ВРЪЩА на административният орган преписката за произнасяне!

СДВР е поредната институционална бухалка, която е ОСЪДЕНА от БОЕЦ. „Скалповете“ на НАП (пет пъти), СГП, Специализираната прокуратура (два пъти) и КПКОНПИ вече стоят на колана ни!

Поздравяваме Административен съд Видин за бързото производство и произнасяне, пример за работеща правосъдна система и независими магистрати!

Битката продължава на всички фронтове!

Сдружение БОЕЦ

 

ВАЖНО! БОЕЦ осъди СДВР! ВЕЧЕ разобличихме лъжите на Георги Хаджиев и СДВР, че в палатковите лагери на Орлов мост, СУ и...

Публикувахте от БОЕЦ - България Обединена с Една Цел в Вторник, 27 октомври 2020 г.
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари