БОЕЦ организира алтернативна ''Панорама'' пред БНТ

2
Предаването, което разби ефира и доказа, че няма нищо страшно в студиото да има и коментатори, различни от проправителствените говорещи глави!
Предаването, което разби ефира и доказа, че няма нищо страшно в студиото да има и коментатори, различни от проправителствените говорещи глави!

Пред сградата на БНТ сдружение БОЕЦ организира тази вечер "Гражданска Панорама" - алтернативно импровизирано предаване в отговор на петъчната "Панорама" на държавната телевизия.

От БОЕЦ призоваха водещия на "Панорама" Бойко Василев да се присъедини към тях, за да покажат заедно какво е свободна трибуна, на която могат да се поставят, чуят и видят важните за обществото теми, въпроси и отговори.

Теми на днешната "Гражданска Панорама" бяха "Турски поток - грабеж за милиарди", както и "Гражданското и политическото", информира OFFNews.

Казусът "Турски поток" обсъдиха анализаторът Илиян Василев и Георги Георгиев от БОЕЦ. "Гражданското и политическото" коментираха Иван Калчев - Глиги, Грациела Щерева от "Орлов офис" и Иво Дошев.

"Гражданската Панорама" откри журналистката Татяна Кристи с думите "Погледни медиите и ще разбереш каква е държавата".

Тази вечер гост на предаването на БНТ "Панорама" ще бъде Арман Бабикян от "Отровното трио". В студиото ще бъдат също и Любен Дилов-син, социологът Първан Симеонов, политологът Димитър Ганев и доц. Наум Кайчев, заместник-председател на Съвместната комисия по историческите и образователни въпроси между България и Северна Македония.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари