Георги Цолов разказа за грабежа на „ЖОСИ“ с участието на човек на Нотариуса и Гешев

0
В репресиите е ангажирана прокуратурата с цялата си мощ
В репресиите е ангажирана прокуратурата с цялата си мощ Снимка: кадър Facebook / БОЕЦ

В репресиите е ангажирана прокуратурата с цялата си мощ

Георги Цолов разказва пред БОЕЦ за грабежа на фирма „ЖОСИ“ с участието на Велимир Атанасов — човека на “Нотариуса” и Иван Гешев!

БОЕЦ изпрати до ВСС и парламента нов сигнал с данни по случая “Жоси”. Посочваме водещата роля на адвокат Велимир Атанасов, посочен лично от Гешев като най-доверения му човек. В същото време Атанасов е пряко свързан и с Мартин Божанов “Нотариуса”.

В случая “Жоси” имаме същата схема на “брокерство”, при която се предлага “помощ” за решаване на правен проблем, като в замяна Гешев иска дял от компанията. Крайният резултат е тоталното източване на фирмата и смачкване на подателя на сигнала за незаконните схеми за източване на ДДС. В репресиите е ангажирана прокуратурата с цялата си мощ. Така действат схемите по модела на “Еврото” и “Нотариуса”.

Реакцията на институциите ще покаже дали искат да стигнат до пълната истина, или е в ход поредният план за замитане и имитация на действия. В сигнала на БОЕЦ освен връзката с Велимир Атанасов и Мартин Божанов се посочват и връзките на бившия главен прокурор Иван Гешев, но също така и връзката на настоящия главен прокурор Борислав Сарафов с описаните лица и криминални схеми!

Внимателно ще следим и за реакцията на политиците и партиите. Ако и сега не реагират и се опитат да смачкат данните и сигнала на БОЕЦ — значи всичко е за прах в очите и скандалът с убийството и дейността на “Нотариуса” ще бъде заметен, както и всички преди него. Така функционира управляващата сглобка, която щеше да се бори с корупцията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари