Българка изчезна на остров Крит

0

38-годишната Антонина Зоева, която живее в град Ретимно на остров Крит, е в неизвестност от 4 дни.

Това съобщи председателят на българското дружество на острова Петър Анастасов, който е уведомен от близките на Антонина. Тя е родена в град Сливен.

Свързахме се с няколко нейни познати и те потвърдиха, че последно е забелязана в петък, около 18:00 часа. Уведомили сме българското посолство. Полицията на Крит се е самосезирала след позвъняване по телефона от семейството й от България, както и от нейна позната, която също е декларирала липсата й.“, уточни Петър Анастасов, цитиран от newsbg.eu.

Според информация телефоните на Антонина са изключени от петък. Снощи късно вечерта полицията направи проверка на последното място, на което е забелязана – село Хумери до Ретимно. Умоляват се всички имащи информация за нея да съобщят в полицията или българското посолство. 

Това е трети инцидент с българска гражданка в района на град Ретимно от началото на месеца. Преди седмица труп на българка бе изхвърлен на самотен плаж в град Агио Николау на остров Крит. Александра Бижева е била открита от туристи на безлюдно място и без дрехи. В началото на месеца гръцките власти обявиха за издирване и  37-годишната Десислава Илиева.

Източник: newsbg.eu
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари