Авария спря трафика на камиони на Дунав мост

0
Огромни опашки и задръствания в района на Дунав мост
Огромни опашки и задръствания в района на Дунав мост Снимка: Русе Медиа

Огромни опашки и задръствания в района на Дунав мост

Огромни опашки и задръствания са се образували в района на граничния пункт Дунав мост в Русе. Затруднено е преминаването на товарни автомобили в посока Румъния.

Причината е проблеми с електрозахранването на ГКПП - Гюргево, съобщи Русе Медиа.

От 6:00 часа товарните автомобили не се пропускат поради авария и в момента екип работи за отстраняване на проблема в румънската страна. Ситуацията касае само камионите, и то единствено на трасе изход, тъй като трябва да минат задължително през кантарите в Гюргево, а няма електричество. Преди два дни отново е имало подобен проблем.

От българска страна всичко работи нормално и леките коли минават безпрепятствено, но камионите трябва да изчакат и затова трафикът в час пик от Мартен към Русе беше силно затруднен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Abdullah Hüseyin aradı
    Merhaba, trafik sıkışıklığına takıldık ve burada kimse yerel dili konuşamıyor. Allah şahidim ki halıyı kaldırıp bu şehrin üzerine atom bombası düşmesi için dua etmeye başlayacağım.
  • 4
    3
    СвръхАз
    А ако караш болен? По ли са ти важни лютениците и гипсокартона? Защо не си стоят на опашката, без да са на два реда тировете, и да има от къде да минат колите?! А ако трябва линейка да премине? или викаш там фирмичкатааа...това онова..Не е лошо малко съчуствие...мисъл...не винаги - когато може сега..
  • -12
    2
    В обувките на другия
    Тоя сарказъм с "нещастните шофьори" си го упражнявай върху жена си. На мен много по важно ми е някой "нещастен" шофьор да ми донесе до магазините и аптеките храни, лекарства, строителни материали, суровини за да работи фирмичката ми пред това ,че някой закъснял с час да стигне до София.
  • 11
    1
    ...................
    Знаете ли, че към 4,00 ч. тази нощ, в посока Русе, след вливането от КТМ, така нещастните шофьори на камиони бяха си наспрели един до друг, заели двете ленти и такива като нас, на които инцидентно и бързо трябваше да стигнат в Русе, а след това и до София, трябваше да си чакаме, може би търпеливо, докато "органите на реда" нищо не правеха, освен да си се топлят в патрулния автомобил. Добре, че след нас нямаше следващ автомобил, та движейки се в насрещното, в разрез с правилата, да се върнем и минем през Николово, за да успеем в рамките на времето, с което разполагахме. Патрулиращите блюстители на реда, по- скоро не разбраха всички звукови и светлинни сигнали, които им се подадоха. Но добре, че следващите пътуващи след нас, не се натресоха на задръстването и да си висят с часове докато съмне. Та така. Чудесно преживяване е преминаването през този пътен възел, сутрин и вечер, пък било то с авария на нещо или без такава. Ако униформените, общината и областта, пък и АПИ, вземат да се размърдат и свършат нещо, може би и нещасните шофьори на тежкотоварните автомобили, ще разберат, че правилата освен, че са за всички, са и за спазване.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари