Ася Пенчева: Русе е влязъл в списъка на Цветан Цветанов и сега е в немилост

13
Обществена тайна е, че всеки от народните представители от Русе е в конфликт с някого от общината
Обществена тайна е, че всеки от народните представители от Русе е в конфликт с някого от общината

Със заповед на русенския кмет Пламен Стоилов вчера бе уволнен заместникът му Димитър Наков, а миналата седмица общинската организация на ГЕРБ в Русе възрази срещу определянето на нов лидер на структурата.

Ася Пенчева, кореспондентката на БНР в Русе, заяви в предаването „12+4“ на програма „Хоризонт“, че последните развития в партията засягат не само ГЕРБ, но и цялото общинско ръководство в това горещо в политически смисъл лято.

„Продължава тенденцията властта в София да не харесва Русе, аз така си обяснявам защо магистралата до Търново, която трябваше да е готова през 2015 г., още да няма първа копка, а премиерът Борисов да ходи на срещи в Иваново, но да не стига до Русе, което е само на 20 км“, коментира тя.

„Думата на русенските депутати от ГЕРБ явно не се чува… Обществена тайна е, че всеки от народните представители от Русе е в конфликт с някого от Общината“.

„При някакво неизвестно за широката публика разпределение на влиянието на ГЕРБ по градовете Русе е влязло в списъка на Цветан Цветанов и сега е в немилост“, подчерта още Ася Пенчева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари