Арман Бабикян: Търпението на Лиляна Павлова й даде пост

2
Това е феодалната система в България. Въпросът е кой до кого е близък
Това е феодалната система в България. Въпросът е кой до кого е близък

Аз съм прост и вие сте прости. Това е казал Борисов пред избиратели. Простите обаче не са само прости, но и зависими.

Така коментира проф. Велислав Минеков изминалата кампания за евровота.

В обкръжението на Борисов са хора с много ниско интелектуално развитие. Никой от неговото обкръжение не говори чужд език. Изритвани са по-най-гнусния начин и те мълчат, допълни той.

"Търпението на Лиляна Павлова й даде пост. Това е феодалната система в България. Въпросът е кой до кого е близък. По-ниският феодал има за задача да оборудва рицарите. Сега по изборите наблюдавахме същото", каза от своя страна политологът Арман Бабикян.  

Проф. Минеков коментира отказа на Нидерландия да приеме България в Шенген: „В „Шпигел” излезе информация, че 65 000 емигранти, които не са харесали България, са заминали за Германия. Няма връщане обратно, защото Европа е затрудена. Тя знае за погазването на правата на хората у нас. Все пак никой не попита какво ще ги прави Борисов тези бежанци”.  

„Когато в една страна срещу половин балкон, можеш да си купиш министерски постове, какъв Шенген?! Когато националната сигурност е толкова пробита, какъв Шенген?! За 2 блока мога да купя националната сигурност”, категоричен е Арман Бабикян.

„Нещата толкова са се вмирисали у нас, че смърдят и в Европа. Корупцията е до върха, ние  търгуваме с паспорти”, каза адв. Николай Хаджигенов. Той бе категоричен, че управляващите погазват законите и ги променят за тяхно удобство. „С 130 млрд. бюджет Борисов се разпорежда с него, сякаш си купува кифла”.

„Вчера бе срутен поредният паметник на културата в Пловдив. Стои и се мълчи в името на парите. „Артекст” ще заведе дело срещу гражданската съвест. Това е мръсотия. Това означава, че гражданската мисъл няма място в България, критикува проф. Минеков поредните безобразия в страната.

Гостите в предаването се обзаложиха, че Емил Кошлуков ще бъде избран за генерален директор на БНТ, а не Сашо Диков. Кошлуков е правилният човек, той е удобен на всяка власт”, единодушни са те.

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари