Американец скри BMW и Volkswagen от ураган в хола си

1

Жител на Флорида приюти в дома си класически BMW M3 Е30 и Volkswagen Golf GTI, за да ги предпази от урагана Дориан.

Тропическият циклон от максималната пета категория връхлетя Бахамските острови и някои южни американски щати в края на август, предизвиквайки огромни щети, затваряне на летища и евакуация на хора, пише Факти.бг.

Пред първата седмица на септември силата на Дориан отслабна и степента на опасност бе намалена до втора - скоростта на вятъра намаля от 257 до 175 км/ч. В момента според американския национален център за наблюдение на ураганите циклонът се придвижва предимно по вода. Опасност за градовете вече няма, но остава заплахата от опустошителни бури в някои райони.

За да изключи всякакъв риск за скъпоценната си M-тройка от 1988 г., мъжът от Флорида го паркирал директно в хола си. Тъй като в помещението останало още малко място, подслонил и Volkswagen Golf GTI от 1984 г., който принадлежи на негов приятел.

Маниакът има опит с ураганите - преди 2 години вече бил скривал "баварката" в дома си заради циклона Матю. Тогава се оказало, че по щастлива случайност входната врата на дома му е няколко сантиметра по-широка от автомобила, което позволило да го вкара в хола.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари