Разпитаха над 20 души за незаконните гонки във Велико Търново

0
На двама от тях са били съставени актове
На двама от тях са били съставени актове Видео: NOVA

На двама от тях са били съставени актове

Тема, която NOVA и „Здравей, България” следят от месеци – незаконните гонки с автомобили и публикуваните след това клипове в социалните мрежи на коли, вдигащи скорост до 300 км/ч., във Велико Търново.

Екип на телевизията направи свое разследване, през последните месеци и съвместно с МВР, в петък през нощта стигна до незаконните надбягвания с коли на входа на града по пътя София – Варна.

Проведе се специализирана полицейска операция. Целта беше установяване на нерегламентирани гонки. На място бяха установени два автомобила с водачите им, които непосредствено извършваха такива действия. Отделно още 20 други лица, които участват под различна форма в тези гонки, като наблюдатели и отцепки”, заяви полицейският служител Пенчо Христов.

По думите му всички лица са били заведени в районното управление и разпитани. Двамата шофьори, които са заловени по време на гонките, са задържани за срок от 24 часа и са им съставени актове.

Всички събрани материали ще бъдат изпратени към прокуратурата. Полицията призовава гражданите да подават сигнали, когато станат свидетели на такива деяния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари