Ало, Козяк, пуделите ви лаят!

3
Кучешката душичка на гербоидите озверя и тръгна да търси под вола теле
Кучешката душичка на гербоидите озверя и тръгна да търси под вола теле Снимка: архив

Изобщо не завиждам позицията на Нейно Превъзходителство Мустафата. От една страна, трябва да поддържа Онуй, което е верен американски съюзник и скача или се прави на умрял, когато му кажат. Даже ръси авансово милиарди в помощ на Чичо Сам. От друга страна, при най-малката критика Онуй озверява и се хвърля да хапе ръката, която го храни. Не са хубави тез работи, да знаете!

Откакто двама американски сенатори разкритикуваха управляващите в България, вярната кучешка душичка на гербоидите озверя и тръгна да търси под вола теле, тоест да доказва, че двамата сенатори: 1. казвали, видиш ли, само лично мнение; 2. те не знаели какво говорят, никой не ги слушал; 3. били купени от лобисти на братя Бобокови!

Явно пиарите на Онуй и най-вече Севдалинка ханъм, приемат, че след като българските политици се продават, то това го правят и американските. Дори не се усещат явно колко е обидно за САЩ подобно твърдение. А едното негативно мнение е на бившия посланик в България Джеймс Пардю. Не знам, ама не ми се струва много дипломатично толкова грубо да се плюе и обвинява дипломат на чужда държава, пък било то и бивш.

Интересно как още не са обяснили, че на прокурор Ким от Козяк също някой ѝ е платил – или Путин, или Радев, или Нинова или олигарси, за да твърди, че в България има корупция. Но не изключвам и да го направят.

Естествено, от Козяк реакция няма да има. Но е добре да се замислят за помиярите, които поддържат тук. Нещо подборът не е на ниво!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари